ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ: ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ”

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ “ΔΙΑΔΟΣΙΕΣ” ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ

 

 

  Δελτίο Τύπου

“Λειτουργεί σε καθημερινή βάση, όλο το 24ωρο και εξυπηρετεί ανελλιπώς τους κατοίκους της Σαντορίνης που το στηρίζουν με κάθε τρόπο. Υποδέχεται νέες ιατρικές ειδικότητες (μόνο τους δύο πρώτους μήνες του 2017 ο αριθμός των ιατρών αυξήθηκε κατά 25%). Εφοδιάζεται με σύγχρονο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό, υλικά και αναλώσιμα, σύμφωνα με τις αρχές της δημόσιας διαφάνειας.

Οργανώνεται μηχανογραφικά και διοικητικά για να αντιμετωπίσει το τεράστιο τουριστικό κύμα του καλοκαιριού. Συνεργάζεται με τριτοβάθμια νοσοκομεία σε επίπεδο επιστημονικής διασύνδεσης. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό επιτελεί, με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του. Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας άνοιξε σε περίοδο βαθιάς κρίσης, εδρεύει σε ένα μικρό νησί με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και παρέχει υπηρεσίες δευτεροβάθμιας υγείας σε δύσκολες καταστάσεις.

Με τη στήριξη των Σαντορινιών και της πολιτείας αγωνίζεται καθημερινά να βελτιωθεί και να κερδίσει το στοίχημα της ορθολογικής και αποτελεσματικής λειτουργίας του, ενισχύοντας το δημόσιο χαρακτήρα του. Η διασπορά ανακριβών στοιχείων και η δημοσιοποίηση τους χωρίς διασταύρωση δεν είναι ικανή να εμποδίσει την δυναμική του ΓΝΘ, καθώς για κάθε πολίτη της χώρας μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει και να εξυπηρετεί τη δημόσια υγεία, σε έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, στη Σαντορίνη”.

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Καρτεράδος Τ.Κ 84700 Θήρα Τηλ: 2286035300 Fax: 2286035307 email: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *