Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο
“Η γελοιοποίηση του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ στην Άνδρο, παραδοσιακό νεοδημοκρατικό φέουδο διαχρονικά, αλλά και της Νάξου, δεν έχει προηγούμενο. Κυριολεκτικός εξευτελισμός. Αλλά και για τους δύο δήμαρχους, προβεβλημένα κομματικα τους στελέχη η ιδια εικονα. Θα αντιδράσουν τουλάχιστον;;; Χλωμό μοιάζει. Το ρηθέν υπό αειμνήστου Ευαγγέλου Αβέρωφ: “όποιος φεύγει απ’ το μαντρί τον τρώει ο λύκος” παραμένει κομματικό “θέσφατο”!!!
Ο εξευτελισμός βέβαια γίνεται ακόμη πιο εντονότερος, όταν ο Αντιπρόεδρος και υπερυπουργός, ειδικός διαχρονικά για να “καθαρίζει” πολιτικά τις δύσκολες δουλειές, Κωστής Χατζηδάκης, σε επίσημη επίσκεψή του στην Άνδρο, ανακοίνωσε επίσημα, την ένταξη της Άνδρου στα νησιά που απαγορεύονται οι ΑΠΕ και αυτό λίγες μόνο μέρες πριν από τη δημοσίευση του ΠΔ του χωροταξικού των ΑΠΕ στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως.
Στη Νάξο, η σκληρή δεξιά πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, είναι συνηθισμένη από τέτοια κομματικά χαστούκια. Πρόσφατο είναι το χαστούκι της μετονομασίας του Λυκείου Νάξου σε ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.
Ως προς τους 4 κυβερνητικούς βουλευτές, θα δυσκολευτούν πολύ να κυκλοφορήσουν στα νησιά, τώρα που τελειώνουν τα “μπάνια του λαού”.
Δεν έχουν και τίποτα να δείξουν και κάτι να πουν.
Ο Υπουργός αθλητισμού τουλάχιστον έχει στις επισκέψεις του να “παρουσιάζει” ολυμπιονίκες, για να εισπράττει από τα χειροκροτήματα και τις σέρφιγκ που βγάζει μαζί τους το φίλαθλο κοινό.
Δύσκολες εποχές για ψηφοθηρία.
Το επιτελικό παρα-κράτος έχει χάσει την ακτινοβολία του, μαύρο κι άραχνο μοιάζει.
Ευτυχώς γι αυτούς που δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπολίευση στη Βουλή, αλλιώς “μαύρο φίδι θα τους έτρωγε”.
Ελπιδα για την απαλλαγή από το σάπιο πολιτικό πλέον κατεστημενο της μεταπολίτευσης, νέοι και άφθαρτοι πολιτικοί, χωρίς πολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις, χωρις εμμονές και ιδεοληψίες, χωρίς αριστερόμετρα και ιδιοκτησιακές φαντασιώσεις για Ιθάκες, χωρίς εξαρτήσεις από οικονομικά συμφέροντα και μαύρο κομματικό χρήμα.
Ο Στεφανος Κασσελάκης ειναι γνήσιος εκφραστής αυτής της Πολιτικης. Παρών στην κοινωνία, εκεί που καίνε τα προβλήματα, με καθαρή ματια και στοχο να τα λύσει προς όφελος των ΠΟΛΛΩΝ. Θέλει και μπορει να δημιουργησει κοινωνικο κρατος με ισονομια και ισοπολιτεια, με Δικαιοσυνη και αλληλεγγυη, με Δημοκρατια και ανθρωπιά”.
