ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ.

 

 

Μόνο μια σημείωση από τη Santonews: Χωρίς καμμία διάθεση, υποτίμησης του εξαιρετικού εγχειρήματος. Αλλά, για λόγους δικαιοσύνης (ιστορικής). Όταν ο τότε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναύαρχος ε.α, Παρασκευάς Σαλίβερος, είχε συναινέσει στην παραχώρηση έξι κοινοτικών καταλυμάτων για στέγαση γιατρών- νοσηλευτών, στην Έξω Γωνιά, είχε θέσει, έναν και μοναδικό όρο: την τακτική υγειονομική κάλυψη των τροφίμων του Γηροκομείου-Πτωχοκομείου (υπάρχει και το βίντεο). Συγχαρητήρια (ειλικρινή) και συνεχίστε, κατά τα άλλα.

 

 

 

“Επίσκεψη Ομάδας Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Μαλαματένιου Βασίλη, πραγματοποιήθηκε εχθές, επίσκεψη Ομάδας Ιατρών και Νοσηλεύτριας. (Ιατρική Ομάδα: Διευθυντής Γενικής Ιατρικής κ. Σαχ Χάμιντ, Διευθυντής Παθολογίας κ. Τζώρτζη Γιώργο και της Νοσηλεύτριας κ. Αναγνώστου Δήμητρας).

 

 

Έγινε λεπτομερής έλεγχος πρωτοβάθμιων εξετάσεων στους Φιλοξενουμένους και συγχρόνως αιμοληψία όπου απαιτήθηκε. Καταχωρήθηκαν και ενημερώθηκαν οι Φάκελοι Υγείας των Φιλοξενουμένων και καταγράφηκαν ιατρικές οδηγίες.

 

 

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Πτωχοκομείο Θήρας τηρούνται, τους τελευταίους μήνες, πλήρης Ιατρικοί Φάκελοι εκάστου Φιλοξενουμένου και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι η εξέλιξη των αποτελεσμάτων των Φιλοξενουμένων είναι πάρα πολύ  βελτιωμένες.

 

 

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας δεσμεύτηκε ότι οι ιατρικές επισκέψεις των Ιατρών και παραϊατρικών ομάδων θα επαναλαμβάνονται και στο μέλλον, και μετά από συζήτηση με τον Διευθυντή του Ιδρύματος, προγραμματίστηκε επίσκεψη Ομάδας Φυσιοθεραπευτών για φυσιοθεραπείες και κινησιοθεραπείες.

 

 

Εκφράζουμε την βαθύτατη ικανοποίηση από εμάς, των Φιλοξενουμένων του Ιδρύματος, για την πρωτοβουλία και δέσμευση του Διοικητού Γ.Ν. Θήρας, και ευελπιστούμε στην μακροχρόνια βοήθεια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με την παρουσία τους προς το Πτωχοκομείο Θήρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *