ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ: Ο Χ. ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΜΕ ΤΗ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

 

 

“Η υποψηφιότητα του Χρήστου Βενιανάκη από την Φολέγανδρο ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Βενιανάκη από την Φολέγανδρο, ανακοινώνει σήμερα η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Ο Χρήστος Βενιανάκης ανήκει στη νέα γενιά των πολιτικών που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να μην αποφασίζουν οι άλλοι γι΄αυτούς, χωρίς αυτούς.

Ως επαγγελματίας που γνωρίζει καλά τα προβλήματα της τοπικής οικονομίας αλλά και λόγω της εμπειρίας του από την ενασχόλησή του με τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης, ο Χρήστος Βενιανάκης αποδεχόμενος την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνού, ενισχύει με την υποψηφιότητά του την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε το νέο μέλος της «Συμμαχίας» δηλώνοντας τα εξής: «Ο Χρήστος Βενιανάκης, ανήκει στην γενιά των νέων πολιτικών που δεν βολεύτηκαν στον καναπέ τους αλλά αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προσπαθήσουν για το καλύτερο, για τον τόπο τους, για τους ίδιους, για τα παιδιά τους. Με τον Χρήστο μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία αλλά και την ίδια αγάπη για τα νησιά μας και γι αυτό θα παλέψουμε με το ίδιο πάθος για μια ελπιδοφόρα νέα μέρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Καλωσόρισες Χρήστο, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο Χρήστος Βενιανάκης αναφέρει: «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Μανώλη Γλυνού, για συμμετοχή σε μια ελπιδοφόρα κίνηση πολιτών με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, με στόχο την αναβάθμιση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Με τον Μανώλη Γλυνό, μας ενώνει η ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα για τον τόπο μας. Εχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και με εφόδια την συνεργασία, την συνέργεια και την προσήλωση στο κοινό καλό είναι βέβαιο ότι το Νότιο Αιγαίο θα κατακτήσει την θέση που του αξίζει. Ας αδράξουμε αυτήν την τελευταία ευκαιρία που δίνεται στον τόπο μας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, με αγάπη και δικαιοσύνη».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Χρήστος Βενιανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και ζει μόνιμα από το 1981 στην Φολέγανδρο του Νομού Κυκλάδων. Το 1992 ολοκλήρωσε την βασική του εκπαίδευση στο Γυμνάσιο ΛΤ Φολεγάνδρου. Το 1994 τελείωσε τις σπουδές του σε ΙΕΚ λογιστικής-υπολογιστών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από το 1996 έως το 2016 υπήρξε ιδιοκτήτης και προϊστάμενος προσωπικού στο εστιατόριο «Κρητικός» στην Χώρα Φολεγάνδρου. Από το 2017 εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του Σοφοκλή Βενιανάκη.

Από το 2002 έως το 2016 ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά και διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φολεγάνδρου. Δραστηριοποιήθηκε επίσης στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου ως Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στον Ναυτικό Όμιλο Φολεγάνδρου. Είναι παντρεμένος με την Ηλέκτρα Καρασαββίδου, καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν δύο παιδιά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *