ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ, ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ «Λ&Ε ΝΟΜΙΚΟΥ», ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

 

 

 

 

  Όχι, κανείς δεν απαξίωσε τους δύο πρώην Διοικητές του Νοσοκομείου Θήρας-Μαυρικάκη-Πανοτόπουλο. Ξέρω πως το άνοιξαν, εν μέσω κρίσης, πολέμησαν με θεριά και κάμπιες, για να το στήσουν στα πόδια του.  (οι επόμενοι 2, δεν μακροημέρευσαν και ο νέος, θα κριθεί, από το έργο του).

 

Λοιπόν. Το αεροπλανάκι, δεν το δίνω σε κανέναν. «Ποιος είσαι εσύ», θα μου πείτε. Τίποτα. Μια μοναχική φωνή, που πάνω από 20 χρόνια κάνει ρεπορτάζ γι αυτό το αεροπλανάκι.

 

Που ξέρει πως πετούσε με άνεμο πάνω από 10 μποφόρ, για να σώσει μια έγκυο και το έμβρυό της, τη στιγμή που το ΕΚΑΒ, δεν σήκωνε κουβέντα. Τιμώ το ΕΚΑΒ. Αλλά για όσους θυμούνται, μετά τις τραγωδίες της Ικαρίας και της Ανάφης (εκεί χάθηκε, η πρώην γιατρός του Κέντρου Υγείας Θήρας Σοφία Μπεφόν), είχε σχεδόν ακινητοποιηθεί.

 

Που έχει, μάθει, όλη την ιστορία του. Αν την έγραφα, θα είχε το μέγεθος των «Αδελφών Καραμαζώφ».

Μόνο, ένα: το δοκιμάσαμε, το ΕΚΑΒ. Δοκιμάσαμε και τα νεύρα μας, τότε με τα «να δούμε, ξαναδείτε το περιστατικό, γίνεται κατάχρηση πτήσεων». Δεν το εμπιστεύομαι σε κανέναν. Μόνο, σε αυτό που προέβλεπε η εγκύκλιος Αθανασίου Γιαννόπουλου (Υφυπουργού, επί ΝΔ Καραμανλή).  Το αεροσκάφος θα απογειώνεται, με εντολή του Ιατρού ΕΣΥ, που είναι σε υπηρεσία εκείνη την ώρα στο Κέντρο Υγείας Θήρας .

 

Λοιπόν. Αφήστε, τα επικοινωνιακά αυτογκόλ. Εμείς το έχουμε, εμείς το πληρώνουμε, εμείς το θέλουμε σε ετοιμότητα.

 

Ακόμα και πεντάστερο κρατικό να το κάνουν, εγώ δεν θέλω. Γιατί κρατικό είναι και τώρα. Στον ευρύτερο, δημόσιο τομέα, ανήκει. Αλλά, υπό τοπικό έλεγχο. Ξαναδιαβάστε λίγο τον Μανώλη Γλέζο, για την άμεση δημοκρατία.

 

Και ως υστερόγραφο: Μην ξεχνάτε, πως οι κυβερνήσεις, αλλάζουν. Καλωσορίζω, τις αγαθές προθέσεις της μιας, αλλά φοβάμαι, αν και η επόμενη, θα έχει τις ίδιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *