FAST TRΑCK ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ- ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 20-21-22-23/2017

 

 

 

“Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Θήρας σας ενημερώνουμε ότι είναι αδύνατον σε μία συνεδρίαση να εγκριθούν 7 απολογισμοί των τελευταίων ετών (2010-2016) και επιπροσθέτως ακόμα και σήμερα πριν την συνεδρίαση δεν μας έχει αποσταλεί καμία εισήγηση.

Επιπλέον είναι αδύνατον μετά την συνεδρίαση με αριθμ 20 να ακολουθήσουν οι συνεδριάσεις με Νο 21 και ώρα 11:00 με θέματα την έγκριση τεχνικού προγράμματος,με Νο 22 και ώρα 12:00 με θέμα έγκριση προϋπολογισμού και η συνεδρίαση ,με Νο 23 και ώρα 12:45 με θέμα την έγκριση στοιχειοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων ,των οποίων οι εισηγήσεις ελήφθησαν σήμερα 24/10/2017 μία ήμερα πριν τη συνεδρίαση!!! Τέτοιου είδους ενέργειες αποδεικνύουν την παντελή έλλειψη σοβαρότητας και προχειρότητας από την μεριά του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Ο διασυρμός σας δεν έχει τελειωμό και το πάθημα με τις εγκρίσεις των προϋπολογισμών των προηγούμενων ετών δεν σας έγινε μάθημα.

Σας καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να αναβάλλεται τις παραπάνω συνεδριάσεις και ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα απέχουμε από αυτές.

Σε περίπτωση μη αποδοχής του αιτήματος μας για αναβολή θα προσφύγουμε ως προς την νομιμότητας τούς στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *