ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά. Ο καινούργιος χρόνος να είναι αισιόδοξος, δημιουργικός κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και με αλληλεγγύη και φροντίδα για τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας.
Πλησιάζοντας στο τέλος της χρονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Θήρας, το ΔΑΠΠΟΣ, το σύλλογο Κρητών, τη Θηραϊκή Εταιρία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, το οινοποιείο Βενετσάνου, το οινοποιείο Χατζηδάκη και ιδιαίτερα το Ίδρυμα Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού για την υποστήριξή τους και την συμβολή τους στην επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων του συλλόγου.
Ευχαριστούμε επίσης την Πρόεδρο και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πύργου για την αρμονική συνεργασία, τα μέλη της Εστίας για τις συνδρομές τους, τους φίλους και τους συγχωριανούς για τη συμμετοχή τους και τα τοπικά μέσα που προέβαλαν τις δράσεις μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις μας.
Πολλές ευχαριστίες στην μπάντα της Εστίας, τα χορευτικά σύνολα και τη Λέσχη Ανάγνωσης που με την παρουσία τους εμπλουτίζουν τις δράσεις του συλλόγου μας.
Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συγχωριανό μας δημοσιογράφο κ.Γιάννη Μαρίνο που είναι ο σημαντικότερος χορηγός και υποστηρικτής της Εστίας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *