ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Εύχομαι  ο καινούργιος  χρόνος, το 2021, να μας βρει υγιείς και να παραμείνουμε υγιείς

 

 

“Φίλοι και Φίλες,

  Σε λίγο περνάμε το κατώφλι του Νέου Χρόνου, κουβαλώντας το βαρύ φορτίο των συνεπειών της πανδημίας. Το 2020 ανατράπηκαν πανηγυρικά οι βεβαιότητες ότι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει την δυνατότητα να ελέγχει και να ορίζει τη ζωή στον πλανήτη κατά πως επιθυμεί και επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες για την επικινδυνότητα αυτών των πεποιθήσεων και συμπεριφορών.

 

  Ο ιός καθημερινά μας αποδεικνύει  πόσο ευάλωτοι και ανασφαλείς  είμαστε οι ίδιοι και η κοινωνική και οικονομική οργάνωσή μας. Αν το τίμημα αυτής της προόδου είναι ο κίνδυνος για την ζωή μας, οι αποστάσεις, να ζούμε απομονωμένοι, να μιλάμε με παραμορφωμένη την εικόνα μας και την ομιλία μας, χωρίς την αμεσότητα του βλέμματος και του αγγίγματος, ευκαιρία είναι να ζυγιάσουμε τα υπέρ και τα κατά των επιλογών της επαρμένης εποχής μας. Ο ιός δεν είναι ο εχθρός που μας απειλεί αλλά  κατά πως φαίνεται είναι η απάντηση της φύσης στην διαχείρισή της εκ  μέρους μας. Ας ανασκουμπωθούμε  λοιπόν πριν είναι ακόμη  πολύ αργά.

 

 

  Εύχομαι  ο καινούργιος  χρόνος, το 2021, να μας βρει υγιείς και να παραμείνουμε υγιείς και με την υπεύθυνη στάση μας και την βοήθεια της επιστήμης να απαλλαγούμε το συντομότερο από την απειλή που σήμερα διαφεντεύει την  καθημερινότητά μας. Ευχές για προσωπική πρόοδο και ευχές για  καλύτερες  προοπτικές στον τόπο μας.

Χρόνια πολλά και καλά   

Νίκος Ζώρζος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *