Ευχαριστήριο του Γουλιέλμου Μπάικα

  “Για αρχή να ευχαριστήσω και τους 256 συγχωριανούς – συγγενείς – συντοπίτες – φίλους που με στήριξαν με την ψήφο τους για την θέση Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, βλέποντας στο πρόσωπο μου κάποιον που μπορεί να τους εκπροσωπήσει επάξια, και πραγματικά με συγκινεί και με χαροποιεί η μεγάλη στήριξη και η αναγνώριση της προσπάθειας μου αυτά τα 4 χρόνια που βλέπω όλες αυτές τις ημέρες από πολλούς .
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον νυν Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνιο Σιγάλα ο οποίος στάθηκε δίπλα σε εμένα αλλά και στο χωριό μου αυτά τα 4 δύσκολα χρόνια – τους Αντιδημάρχους την όλη Δημοτική Αρχή – τις Τεχνικές Υπηρεσίες που όποτε τους ζητήθηκε βοήθεια ήταν πάντα παρών, και το ΔΣ της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου.
  Στην συνέχεια θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της Κοινότητας του Χωριού μας Αλεφραγκή Μηνά για την εκλογή του – αλλά και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του και καλή δύναμη.
Επίσης, καλή δύναμη και καλή αρχή να ευχηθώ και στον νέο Δήμαρχο και νέα Δημοτική αρχή!.
Θα ήθελα τέλος να διαβεβαιώσω πως τα επόμενα 5 έτη θα είμαι αρωγός σε κάθε τι που θα πραγματοποιηθεί για το καλό του χωριού μας και θα βοηθήσω το νέο Δ.Σ της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου σε ότι μου ζητηθεί !
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου
Γουλιέλμος Μπάικας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *