ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙMAΖΟΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ

 

 

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά  του, για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο  λαό της Ουκρανίας.

Και αυτή τη φορά, η  αθρόα προσέλευση των συμπατριωτών μας και όχι μόνο , ήταν συγκινητική. Ιδιαίτερα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους  πολιτιστικούς συλλόγους, Μεγαλοχωρίου « Το Μετόχι «, Καρτεράδου « Παναγιά η Γλυκογαλούσα», Θήρας « ο Άγιος Ευστάθιος», το σύλλογο ” Λιμνάρηδων Σαντορίνης”, οι οποίοι δραστηριοποιώντας τα μέλη τους ενίσχυσαν  σημαντικά την προσπάθεια μας.

 

Θα ήταν παράλειψη  αν δεν ευχαριστούσαμε την επιχείρηση τροφοδοσίας “ΤΖΑΝΕΤΗΣ”, το φαρμακείο Θεοδώρας Αργυρού και το πτωχοκομείο Θήρας για  το  ιατροφαρμακευτικό υλικό που προσέφεραν αλλά και την μεταφορική εταιρεία  Αντώνη  και Νεκταρίας ΧΑΛΑΡΗ, για την για μια άλλη φορά, καλή τους διάθεση να  μεταφερθεί όλη αυτή η βοήθεια δωρεάν, προς την Κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .

 

Με την ευχή όλων μας άμεσα να σταματήσει ο πόλεμος και να επικρατήσει η ειρήνη, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που επιδείξαμε και τούτη τη φορά ως  Σαντορίνη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *