Ευχαριστήριο του Α. Χάλαρη, μετά την επίσημη επικύρωση των αποτελεσμάτων

 

 

 

  “Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

περιμένοντας μέχρι προσφάτως με σεβασμό τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Σύρου, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις Περιφερειακές Εκλογές και να τους διαβεβαιώσω ότι θα παλέψω για τα νησιά μας με δυνατή φωνή όπως τους αξίζει. Επίσης να ευχαριστήσω και όσους δεν μπόρεσαν να με ψηφίσουν αλλά αντιλήφθηκαν την αξία της υποψηφιότητάς μου λέγοντας έστω και μια καλή κουβέντα για εμένα.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους μου που στάθηκαν στο πλευρό μου, για το σύντομο χρονικό περιθώριο το οποίο είχαν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα μου, καθώς αυτή ανακοινώθηκε λίγο πριν την καταληκτική ημερομηνία των υποψηφιοτήτων.

Στον σύντομο αυτό αγώνα η στήριξη ήταν τεράστια, με τις 1.939 ψήφους να είναι αριθμός που με φέρνει πρώτο σε προτίμηση σε όλο το Νότιο Αιγαίο, στον συνδυασμό «Νέα Εποχή για το Νότιο Αιγαίο» στον οποίο συμμετείχα, κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί για υποψήφιο από την Επαρχεία Θήρας στις Περιφερειακές εκλογές. Το αποτέλεσμα αυτό μου δημιουργεί αισθήματα υπερηφάνειας αλλά συγχρόνως υπευθυνότητας για να αντιπροσωπεύσω τα νησιά μας και ιδιαίτερα τα νησιά της Επαρχίας Θήρας στο ανώτερο συμβούλιο της Περιφέρειας μας, κάτι το οποίο αναμένω με μεγάλη προσμονή.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες σε Περιφέρεια και Δήμους προσδοκώντας στην συνεργασία μας για όλα τα θέματα που αφορούν τα νησιά μας. Είμαστε οι εκλεκτοί των πολιτών ώστε εκείνοι να νιώθουν ασφαλείς και αισιόδοξοι στην διαβίωση τους εντός των νησιών μας. Αυτά μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από την συνεργασία όλων μας, συνεργασία την οποία προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου να επιτευχθεί.

Αντώνιος Γ. Χάλαρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Π.Ε. Θήρας”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *