ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

  “Στις 30/8/2021, ο γιος μας Γρηγόρης Καρέλης, 37 χρόνων, υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής τύπου Α, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας (ΓΝΘ)και στη συνέχεια με το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΕΠΑΓΝΗ) όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 31/8/202021.

Ο Γρηγόρης έδωσε ηρωικά τη μάχη για τη ζωή του αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και «έφυγε» στις 4/9/2021.

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας:

  • Όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην οικογένειά μας και μας στήριξαν με αγάπη, διακριτικότητα και ανθρωπιά.
  • Την καρδιολόγο κ. Μαρία Ακύλα του ΓΝΘ για την επιστημονική της επάρκεια, την εμπειρία, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά της στη διάγνωση και αντιμετώπιση της πολύ σοβαρής κατάστασης του Γρηγόρη. Του έδωσε χρόνο και τη δυνατότητα να παλέψει για τη ζωή του.
  • Την επιστημονική ομάδα του Καρδιοχειρουργικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ που έδωσε σχεδόν 10ωρη μάχη στο χειρουργείο, ενάντια στις πιθανότητες και τις στατιστικές.

Δεν γνωρίσουμε όλα τα ονόματα και τις ειδικότητες της πολυμελούς ιατρικής ομάδας που χειρούργησε το Γρηγόρη. Στο πρόσωπο του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής Καθηγητή κ. Γιώργου Λαζόπουλου, ευχαριστούμε τον καθένα και την καθεμιά προσωπικά, στο χειρουργείο και την μονάδα εντατικής παρακολούθησης, όχι μόνο για τη γνώση και την εμπειρία τους αλλά και για τη φροντίδα και την ανθρωπιά τους απέναντι στο Γρηγόρη και την οικογένειά μας.

Είμαστε περήφανοι και τυχεροί που υπάρχει τέτοιας ποιότητας ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι γεροί και να συνεχίσουν να σώζουν ζωές παραμένοντας Άνθρωποι.

Σαντορίνη, 13/10/2021

Οι γονείς του Γρηγόρη,

Γιάννης Καρέλης και Ρούλα Φραγκάκου”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *