“Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο θήρας και συγκεκριμένα τον δήμαρχο Antonis Sigalas για την εμπιστοσύνη του, να συνδιοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση. Όλους τους εθελοντές που αφιλοκερδώς και με αγάπη για το χωριό τους δούλεψαν και κουράστηκαν για αυτή την εκδήλωση. Όλους τους χορηγούς που με τη στήριξη τους διεκπεραιώθηκαν βασικά προβλήματα.
   Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για την κατανόηση, όσους ταλαιπωρήθηκαν για λίγες ώρες με το κλείσιμο του δρόμου, αλλά είχαν αντιληφθεί πως αυτό έγινε για την αποφυγή ατυχήματος, που ενδεχομένως να προκαλούσε απώλεια ζωής.
  Για όσους πιστεύουν πως μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσπάθεια να σώσουμε έστω και ΜΙΑ ανθρώπινη ζωή και να κάνουν μικροπολιτικά παιχνίδια, ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτούς και τους υποστηρικτές τους.
Για το κλείσιμο του δρόμου είχαν ενημερωθεί άπαντες από εμένα, μιλώντας σε μαζικό μέσο ενημέρωσης.
Δυστυχώς κάποιοι επιθυμούν να σταματήσουν τα παραδοσιακά δρώμενα του τόπου μας, να ξεχάσουμε τη παραδοσιακή μας μουσική και χορούς και να γίνουμε μια Αθήνα με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Λυπάμαι κύριοι. Όσο υπάρχει το Εμπορείο και οι Μποριανοί δεν θα σας περάσει”.