Ευχαριστήρια Επιστολή – Αποχαιρετισμός του Γιώργου Κυριαζή

 

 

 

“Εν όψει της αποχώρησης μου από το Δήμο Θήρας θα ήθελα με κάθε ειλικρίνεια να ευχαριστήσω θερμά ολους τους υπαλλήλους του Δήμου και ιδιαίτερα αυτούς που με εντιμότητα και με αίσθημα ευθύνης εργάστηκαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνοντας σάρκα και οστά στις αποφάσεις της Δημοτικής αρχής που στόχο είχαν την εύρυθμη λειτουργία και την επίλυση υπαρκτών προβλημάτων. Εύχομαι καλό κουράγιο και συνέχιση του δύσκολου έργου που είστε επιφορτισμένοι.

Επίσης θα ήθελα με ευγνωμοσύνη να ευχαριστήσω αυτούς τους αιρετούς συναδέλφους που με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και ευσυνειδησία εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για το κοινό συμφέρον παρακάμπτοντας τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα και συντεχνίες.

Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα σώματα ασφαλείας και ιδιαίτερα το Α/Τ θήρας το Λιμεναρχείο Θήρας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας, για την άψογη συνεργασία και τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που με αυταπάρνηση προσφέρουν στον τοπο μας. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Στην Νέα Δημοτική Αρχή που είναι απόσταγμα συνεργασίας τριών Δημοτικών παρατάξεων και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διοίκησης του τόπου θα ευχηθώ η συνεργασία αυτή να εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς και να στεφθεί με επιτυχία μέχρι τέλους θητείας για το καλό και την ευημερία του τόπου μας.

Τέλος ελπίζω και εύχομαι στο καράβι μας, που ακούει στο όνομα Σαντορίνη να μην υπερεκτιμηθούν οι δυνατότητες του αλλά ούτε και να υποτιμηθούν !! η επιλογή της πορείας να είναι αυτή της προόδου και της ποιοτικής ανάπτυξης με σεβασμό και αγάπη στους πολίτες και στο Νησί μας, να έχει πηδάλιο και πηδαλιούχο ευέλικτο που θα μας κατευθύνει με ασφάλεια στην πρόοδο και την ελεγχόμενη ποιοτική ανάπτυξη, αποφεύγοντας εμπόδια και κακοτοπιές.

Αντιδήμαρχος Θήρας

Κυριαζής Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *