“ΕΥΓΕ! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Γ. ΧΑΛΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΣΕ ΑΕΙ/ΤΕΙ

 

 

xlaris11Feb2014“Εύγε! στα παιδιά μας

Μια ακόμα διαδρομή, αυτή της σχολικής ζωής, για τους φετινούς τελειόφοιτους ολοκληρώθηκε. Κάτω από αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, κάθε μαθητής έδωσε το δικό του «καλό αγώνα» και ανάλογα με τους στόχους και την προετοιμασία του έφερε το αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων, εκφρασμένο σε μόρια.
Για πολλούς, το αποτέλεσμα δικαίωσε κόπους και προσδοκίες, δικαίωσε τ’ όνειρο! Για άλλους, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν ήταν το επιθυμητό, για λόγους διαφορετικούς για τον καθένα. Είναι αλήθεια ότι δεν «κερδίζει» κανείς πάντα με μία προσπάθεια ό,τι επιδιώκει. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα, με πιο σαφής στόχους, αισιοδοξία και πείσμα για το επιδιωκόμενο.
Γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί που συμπαρατάχθηκαν με τα παιδιά μας στον αγώνα τους, δίνοντας ο καθένας κομμάτι απ΄ την καρδιά του, δικαιούνται να δουν και να χαρούν τους αυριανούς επιστήμονες, τεχνίτες, καλλιτέχνες, πολιτικούς που θα αλλάξουν τον κόσμο μας για να τον φέρουν στα μέτρα τους.
Μόνο έτσι το όνειρο θα πάρει σάρκα και οστά, μόνο έτσι θα δικαιωθεί ο προσωπικός αγώνας του καθ΄ ενός ξεχωριστά προς όφελος της κοινωνίας μας.
Εύγε! λοιπόν, αγαπητά μας παιδιά και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε από δω και πέρα στη ζωή σας”.

Γεώργιος Α. Χάλαρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *