ΕΒΓΑΛΕ ΒΡΩΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ-ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ- ΑΣΜΑΤΑ

 

 

 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

“Παρ’ οτι κάθε γραμμή που γράφω είναι επώδυνη (σωματικά), λόγω μιας ηλίθιας υπόθεσης υγείας που ακόμα και το να κάτσω να γράψω, είναι δύσκολο, δεν νομίζω πως θα το αφήσω να περάσει έτσι. Κάτι λίγοι, όταν αποκαλούσα την ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας, “Αγία Εταιρεία”, επειδή κανείς δεν την πίεζε, ουδείς την πείραζε και όλα ήταν καλά καμωμένα.

Πήρα το δελτίο τύπου του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Μανόλη Ορφανού και έτριβα τα μάτια μου. Δεν το ανάρτησα, περιμένοντας να μιλήσω δια ζώσης μαζί του. Διαβάστε: “«Έχουμε ενημερώσει», πρόσθεσε, «τη Δημοτική Αρχή πως με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες η εταιρία δεν θα συνεχίσει την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί πολλαπλάσιο όγκο από όσο είχε προϋπολογιστεί. Θα μπορούσαμε να παρατείνουμε την σύμβαση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους προκειμένου να μην δημιουργηθούν περεταίρω προβλήματα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, αρκεί να  υπάρξουν ορισμένες εγγυήσεις».

Εγγυήσεις;. Τι εγγύηση και τι αποτέλεσμα πήρε η Σαντορίνη, όλα αυτά τα χρόνια;. Ποιό είναι το Plan B, της Δημοτικής Αρχής;. Μιλάμε για 16 Αυγούστου.

Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Για την ώρα, Κώστας Τριπολίτης και Θάνος Μικρούτσικος.

“Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *