Ετήσια συνάντηση των μελών του Δ.Σ. και των στελεχών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από όλα τα νησιά.

Και Κοπή Πίτας

 

“Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η Διοίκηση και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από όλα τα νησιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν ξανά από κοντά στην έδρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, σε μια ολοήμερη συνάντηση κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συναντήσεις εργασίας, η μία με θέμα Συνήθειες επιτυχίας και αποτελεσματικότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και η δεύτερη με θέμα τη Σύνδεση και επικοινωνία της ομάδας για τα στελέχη, με την εξειδικευμένη Σύμβουλο Επιχειρήσεων για θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης κα Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου.

  Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη. Στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Κουτουλάκης αναφέρθηκε στην ψήφιση του νόμου για τη νησιωτικότητα και τις ενέργειες που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν τα νησιά στο πλαίσιο της Ισπανικής Προεδρίας της Ε.Ε. Παράλληλα, έκανε λόγο για τη σπουδαιότητα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, το οποίο τόνισε πως «ήρθε για να μείνει», αν και επεσήμανε τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Συζητήθηκε επίσης το θέμα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων καθώς και η ανάγκη για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τη συνδιαμόρφωση δράσεων με σκοπό την άμεση και στοχευμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων του Νομού που την έχουν ανάγκη.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ παράλληλα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τίμησε την κα Άσπα Μαγουλά, η οποία συνταξιοδοτήθηκε, ευχαριστώντας τη για την πολύχρονη συνεργασία, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *