ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΑΣ- ΠΕΡΙΒΟΛΟY

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΡΑΣΗ “LET’S TO IT GREECE”

 

 

 

O Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εθελοντική Δράση «Let’s do it Greece 2017» με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!».

Με στόχο το συντονισμό κοινών δράσεων στην περιοχή του Δήμου Θήρας, καλούμε όλους τους Εθελοντικούς Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία και μεμονωμένους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Lets Do it Greece 2017» με στόχο τη στήριξη της μεγάλης και πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντικής προσπάθειας, στην οποία η συμμετοχή αυξάνεται διαρκώς από το 2012 έως σήμερα.

Η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Let’s do it Greece 2017 για την Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην παραλία Περίσσας – Περίβολου, με Σημείο Συνάντησης τη στάση των λεωφορείων στον Περίβολο (αντλιοστάσιο) και ώρα συνάντησης 11:00 το πρωί.

Έχουμε ως στόχο τον καθαρισμό της παραλίας της Περίσσας – Περίβολου και μαζί με εσάς να διαδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού και της συνεργασίας της θηραϊκής κοινωνίας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τη σύνδεση μεταξύ πολιτών, παιδιών και περιβάλλοντος.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε θα παρέχει στους εθελοντές γάντια, σακούλες, μικρό σνακ και νερά, ενώ θα φροντίσει και για την αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.

Παράλληλα, παρακαλούνται οι εθελοντές να είναι κατάλληλα ενδεδυμένοι και να φορούν καπέλο.

Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και αγάπης για τον τόπο μας να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της δράσης (www.letsdoitgreece.org ), για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτή, την ιστοσελίδα του Δήμου Θήρας, (www.thira.gov.gr), την ιστοσελίδα της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. (www.geothira.gr ) αλλά και τη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/geothira/?fref=ts ) για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτήν, παλαιότερες, αλλά και επόμενες περιβαλλοντικές μας δράσεις.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11 το πρωί στην παραλία Περίσσας – Περίβολου! Lets do it Santorini!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *