ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ ΣΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

«Με ταχύτατους ρυθμούς η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ολοκλήρωσε έργα και επισκευές στη Θηρασιά»

 

 

 

 

Φωτό:Μαρία Πιτσικάλη

“Με ταχύτατους ρυθμούς η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. προχώρησε σε ολοκλήρωση έργων αλλά και σε εργασίες επισκευής έργων υποδομής στη Θηρασιά.

Συγκεκριμένα:

  1. 1. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου επιφανειακού αντλιοστασίου πόσιμου νερού από πολυαιθυλένιο. Χωρίς την κατασκευή του, δεν θα ήταν δυνατή σήμερα η υδροδότηση της Θηρασιάς, καθώς το παλαιό υποβρύχιο αντλιοστάσιο είχε πλήρως διαβρωθεί και καταστραφεί.
  2. 2. Ολοκληρώθηκε μετά από εντατικές εργασίες των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., ο καθαρισμός και η μόνωση της κεντρικής τσιμεντένιας δεξαμενής στη Ρίβα, η οποία παρουσίαζε διαρροές.
  3. 3. Ολοκληρώνεται άμεσα η αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων του παλαιού αντλιοστασίου ποσίμου με σωλήνες πολυαιθυλενίου, ώστε να υπάρχουν δύο ανεξάρτητα αντλιοστάσια υδροδότησης της Θηρασίας.
  4. 4. Τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακας που επιτρέπει την λειτουργία των ανεξάρτητων αντλιοστασίων θαλάσσης αυτόματα και δυνατότητα παρακολούθησης της λειτουργίας τους από απόσταση.

Ο στόχος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. είναι να προχωρά άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και στην συντήρηση των εγκαταστάσεων της, ώστε να διευκολύνει την ποιότητα αλλά και την απρόσκοπτη πρόσβαση των κατοίκων της Θηρασιάς στην υδροδότηση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *