ΕΠΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΟΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ- ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ο Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 

 

 

«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδοστρωσίας

“Ανάσα” στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Σαντορίνης

Μεγάλη “ανάσα” στα κυκλοφοριακά προβλήματα της Σαντορίνης πρόκειται να δώσει ο νέος δρόμος που συνδέει το αεροδρόμιο με την Οία, η οδοστρωσία της α’ φάσης του οποίου ολοκληρώθηκε χτες.

 

Το έργο που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2014 “παλεύοντας” με την κακοδαιμονία των καθυστερήσεων που οφείλονταν σε προσφυγές, ενστάσεις και ασφαλιστικά μέτρα, δόθηκε στην κυκλοφορία διαψεύδοντας τις “Κασσάνδρες” που προέβλεπαν τη μη ολοκλήρωσή του.

 

Ήδη γίνονται ενέργειες προς τη ΔΕΗ για την επίσπευση του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων του οδικού δικτύου και δρομολογούνται οι διαδικασίες για την υλοποίηση των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου.

 

Την ικανοποίησή του εξέφρασε με σημερινή δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τονίζοντας: “ένα έργο το οποίο μας παραδόθηκε σε συνθήκες σχεδόν διάλυσης της εργολαβίας ολοκληρώνεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων. Πιστή στις δεσμεύσεις της η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί στο 100%”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *