ΕΠΙΘΕΣΗ Δ. ΜΠΑΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΜΕΝΟΥ

«ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ !!!»

 

 

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

«Μόνο με την λέξει ντροπή θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το απαράδεκτο σχόλιο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Πάνος Καμμένος, [παρατηρήσατε ότι το Κος το παρέλειψα], ειρωνευόμενος ότι, δήθεν εξ αιτίας του καρκίνου η Φώφη Γεννηματά πήρε αναπηρική  σύνταξη, πράγμα που δε ισχύει, αφού η Κα Γεννηματά παρά την διπλή μαστεκτομή πήρε σύνταξη ως μητέρα με ανήλικα τέκνα.

Όμως από το χαρακτηρισμό «Αναπηρική», η οργή  που ξεσηκώθηκε στο διαδίκτυο  δείχνει ότι, οι Έλληνες ανεξάρτητα από τις κομματικές τους εξαρτήσεις, δεν επιτρέπουν την χυδαιοποίηση στην πολιτική συμπεριφορά, και καταδικάζουν ακόμη και με κατάρες, [τις οποίες δεν υιοθετώ], αυτούς που στο βωμό του κομματισμού και της καρέκλας εμπαίζουν, ειρωνεύονται, και προσβάλουν ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζωής περνώντας μια τέτοια δοκιμασία.

Όσοι βρέθηκαν να παλεύουν μέσα στο ποταμό και στη δύνη της ασθένειας, μαζί με τις οικογένειές τους, δεν μπορούν με κανένα τρόπο να δεχθούν ότι, μπορεί να υπάρχουν άτομα , αντιπρόσωποι του λαού, που μπορούν να κάνουν τέτοια απαράδεκτα, απάνθρωπα, και πέρα από κάθε πολιτική ηθική σχόλια.      Ντροπή και αίσχος για την απαράδεκτη δήλωση του συνεταίρου του Κου Τσίπρα!!  Ο Πλάτωνας πριν χιλιάδες χρόνια έλεγε «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει».

 

Ο ελάχιστος  πολιτικά Πάνος Καμμένος, αν δεν έχει πολιτικό φιλότιμο, και θάρρος να σεβαστεί την προσφορά του τεράστιου πολιτικά Γιώργου Γεννηματά, και της οικογένειας του στον τόπο, τουλάχιστον πρέπει να έχει την ελάχιστη ανθρωπιά, έστω και προσποιητή, να σέβεται μια οικογένεια που χτυπήθηκε σκληρά από την ασθένεια.

Χωρίς να υιοθετώ την φρασεολογία, καταγράφω την καταχώρηση στο twitter,κάποιου Νίκου Ζαχαρόπουλου πιθανόν οργισμένου καρκινοπαθούς που έγγραψε: «Πρέπει να ντρέπεσαι λίγο, έχεις πέσει πολύ χαμηλά και θα έλθει η ώρα που θα σε φτύνουν όλοι».

 

Και κλείνω με μια άλλη καταχώρηση- διαπίστωση που αποτελεί χαστούκι για τους επαγγελματίες πολιτικούς εραστές της καρέκλας   «Ξύπνα αγαπητέ ψηφοφόρε!!! Σκουπίδια ρίχνεις στην κάλπη. Σκουπίδια θα βγάλεις.!!! ».

 

 

Δημήτρης Μπάιλας

Σημείωση:    Όσα γράφω δεν τα αναφέρω, ούτε ως πρώην Νομάρχης, ούτε ως υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά ως ένας οργισμένος σύζυγος, που εδώ και εφτά χρόνια βιώνει στο σπίτι του, όπως και τόσοι άλλοι, τα αποτελέσματα της ασθένειας, την οποία προσπαθεί να  ξεχνάει».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *