ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΚΑΦΟΥΡΟΥ

 

 

 

 

  Πέρασαν, πολλά χρόνια. Έγιναν ρεπορτάζ, κάμποσα. Ένα εκπαιδευτικό  και επισκέψιμο κόσμημα για τη Σαντορίνη, μετατράπηκε σε χωράφι. Τι κι αν κάποιοι τα λέγαμε. Οι “επιτυχημένοι”, το χαβά τους. Τώρα κάτι πάει μπροστά. Απλώς βάζω κείμενο και φωτογραφίες, μην εισπράξω, καμιά αγωγή, πάλι. Για ένοχες σιωπές και ασυγχώρητες, αβελτηρίες.

 

 

 

 

  “Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στο Βουρβούλο, μετά από ένα διάστημα αδράνειας, ετοιμάζεται ξανά να ανοίξει τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί μαθητές προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχοντας πάντα ως στόχο την ορθή απόκτηση οδικής συμπεριφοράς από τα παιδιά.

  Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου έχει προσκληθεί από το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κος Κεφαλογιάννης Ιωάννης.

Ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κος Αλαφούζος Βασίλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή, ένας εκ των βασικών στόχων της Διοίκησης μας ήταν η επανέναρξη των μαθημάτων και η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής. Πλέον, τα παιδιά μας θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να βρεθούν σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού θα γνωρίσουν κανόνες οδικής συμπεριφοράς μέσα από τη βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία».

 

Το οδόστρωμα ασφαλτοστρώθηκε και διαγραμμίστηκε εκ νέου, ο περιβάλλοντας χώρος καλλωπίστηκε και ανακαινίστηκε, ενώ τόσο τα εκπαιδευτικά αυτοκινητάκια όσο και τα ποδήλατα που έχει στη διάθεση του ο Οργανισμός επιδιορθώθηκαν και πλέον είναι έτοιμα προς χρήση.

 

Σκουπιδότοπος-ΠΡΙΝ.

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ένας χώρος τόσο σημαντικός για τα παιδιά μας παίρνει ξανά ζωή και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σχολεία και μαθητές δίνοντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν βασικές αρχές κυκλοφοριακής αγωγής, τα σήματα του Κ.Ο.Κ, αλλά και τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς ως πεζοί, ως ποδηλάτες και ως επιβάτες σε αυτοκίνητα και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύντομα θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, αλλά και για τις ώρες και τις μέρες διάθεσης του χώρου προς τα σχολεία και το κοινό”.

 

 

 

” 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *