ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

“Η μάθηση και η δράση επέστρεψαν ξανά μετά τη χειμερινή διακοπή στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ που βρίσκεται στο Βουρβούλο.

Τα γέλια των παιδιών γέμισαν ξανά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στην πρώτη επίσκεψη σχολείου μετά το απαραίτητο «διάλειμμα». Οι μαθητές που παρακολούθησαν το μάθημα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σημασία των σημάτων κυκλοφορίας, το σωστό τρόπο οδικής συμπεριφοράς και φυσικά να προχωρήσουν από τη θεωρία στην πράξη, οδηγώντας τα εκπαιδευτικά οχήματα του Οργανισμού.
Για τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής αποτελεί μία από τις προτεραιότητές του, επιχειρώντας την άμεση συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, ξεκινώντας από την εκπαίδευση των παιδιών και την ευαισθητοποίηση τους όσον αφορά στην υπευθυνότητα όταν βρίσκονται στο δρόμο είτε ως πεζοί, είτε ως ποδηλάτες, είτε ως επιβάτες σε αυτοκίνητα και Μ.Μ.Μ.
Συνεχίζοντας τον προγραμματισμό των επισκέψεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το ερχόμενο διάστημα θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε ακόμα περισσότερους μαθητές από όλα τα σχολεία του νησιού. Έως το Δεκέμβριο του περασμένου έτους επισκέφθηκαν το Πάρκο του νησιού μας περισσότεροι από 380 μαθητές.
Οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ είτε στο τηλέφωνο 22860 24828, είτε στο e-mail: dappossantorini@gmail.com, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα επισκέψεων έως τη λήξη του σχολικού έτους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *