ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ;.

 

 

κυκλοφοριακό ΦηρώνΓια μια ακόμα φορά, τα “100 μέτρα της οργής”, προκάλεσαν κλαυσίγελο. Χρειάστηκαν δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όχι για να ληφθεί ένα καλό μέτρο ή ένα κακό μέτρο, αλλά το μοναδικό διαθέσιμο μέτρο. Ανεπαρκές, σίγουρα. Άδικο και οχληρό για κάποιους, επίσης σίγουρα. Πλην όμως, είναι η μοναδική ασπιρίνη για τον άγριο πονοκέφαλο του καλοκαιριού.

Το ερώτημα, είναι: γιατί έπρεπε να χρειαστεί δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη στιγμή που θα αρκούσε η πρώτη, αν απλά γίνονταν δεκτές οι παρατηρήσεις- αιτιάσεις της αντιπολίτευσης- που τελικά έγιναν;. Η απάντηση;. Καμία. Μόνη ελπίς, να επωλήθη κανένα πασουμάκι παραπάνω, στο μεσοδιάστημα του κλαυσίγελου.

  Και επίσης, ας ανακοινώσουν -ξανά- τις ώρες τροφοδοσίας καταστημάτων.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας

Ενημερώνουμε τους Δημότες και τους Επισκέπτες του Νησιού ότι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2016 έως και την 15η Οκτωβρίου 2016 σύμφωνα με την από 142/26-05-2016 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας .

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν :

 1. Την 24ωρη εφαρμογή του μέτρου αποκλεισμού της κυκλοφορίας από την πλατεία Φηρών Θήρας , από Αρχαιολογικό Μουσείο έως Πέλικαν Τράβελ με εξαίρεση την διέλευση των Λεωφορείων του ΚΤΕΛ ως φορέα Δημόσιας συγκοινωνίας και εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.
 2. Μονοδρόμηση οδού από διασταύρωση Άνω Βουρβούλου –Ημεροβιγλίου – Οίας έως οδό Δανέζη (σούπερ μάρκετ Δακουτρού).
 3. Πεζοδρόμηση οδού Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού από Αρχαιολογικό Μουσείο έως την Μητρόπολη.
 4. Η διέλευση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ από την Πλατεία Φηρών Θήρας θα γίνεται μέχρι έως ότου ολοκληρωθεί και τεθεί σε λειτουργία ο νέος Περιφερειακός δρόμος”.

1 Απάντηση

 1. Ο/Η θανασης Ματσιωτας λέει:

  Η κατασταση στη πολη των Φηρων δεν
  Θα αλαξει…..ημεση ηλικια των επισκεπτων ειναι περιπου 50 ετων
  (Πρεπει να δουμε τις αναγκες τους)
  & οχι η πολη να εχει ξεχαστει στο1980
  Ευχαριστω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *