ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ

 

 

“Σας κάνω γνωστό ότι το μονοπάτι που συνδέει τη Μέσα Γωνιά με τον Πύργο- Προφήτη Ηλία –Αρχαία Θήρα , (πάνω από το εκκλησάκι του Αι Γιώργη – Σιδερή ) , έχει τελείως καταστραφεί και είναι επικίνδυνο για ατυχήματα . Επειδή το μονοπάτι αυτό είναι καταγεγραμμένο σε τουριστικούς οδοιπορικούς χάρτες και χρησιμοποιείται από ντόπιους και ξένους περιπατητές, πρέπει να επιληφθείτε άμεσα .

Επίσης ,η Τεχνική Υπηρεσία επιβάλλεται να επισκεφθεί την αίθουσα κάτω από το Ιατρείο Καμαρίου , διότι εδώ και καιρό έχει παρουσιαστεί μεγάλη ζημιά , που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε όλο το κτίριο, με απρόσμενες συνέπειες.

Τέλος , ο κατεστραμμένος από το καλοκαίρι του 2017 , κεντρικός δρόμος στη Μέσα Γωνιά , παρά τις έγγραφες και προφορικές μας εκκλήσεις , δυστυχώς μέχρι σήμερα παραμένει έτσι και επεκτείνεται η καταστροφή του.

Σε όλα τα ανωτέρω πρέπει να επιληφθείτε επειγόντως. Η παράταξή μας και οι κάτοικοι που θίγονται και κινδυνεύει καθημερινά η ζωή τους, απαιτούμε και διεκδικούμε την άμεση επίλυσή τους.-”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *