ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

thyella-logo Σε άλλη περίπτωση, η Santonews δεν θα δημοσίευε τέτοια ανακοίνωση επειδή απλώς αποδεικνύει το πόσο έχει διαβρωθεί ο χώρος του ποδοσφαίρου από ασήμαντους καρπαζοεισπράκτορες που εκτονώνονται βρίζοντας ή στη συγκεκριμένη περίπτωση επιτιθέμενοι σε νεαρούς αθλητές. Επειδή όμως το Καμάρι είναι το χωριό μου, το γήπεδο δίπλα στο σπίτι μου και ΚΥΡΙΩΣ επειδή ξέρω την ΤΙΜΙΑ και ΣΟΒΑΡΗ προσπάθεια των παιδιών που έχουν αναλάβει τη Διοίκηση να κάνουν ΥΓΙΗ αθλητισμό (σε αντίθεση με το απώτερο παρελθόν που είμαι σίγουρος πως πολλοί γνωρίζουν), τους εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι δίπλα τους, παρ’ ότι άσχετος με το ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με την Λάβα Εμπορείου,γεγονότα που δεν αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία και την νέα προσπάθεια του Δ.Σ. για την δημιουργία ενός Αθλητικού Σωματείου πρότυπου σε όλα τα επίπεδα.

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου”.

Save

Save

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Ηλίας λέει:

    Να υπενθυμίσω ότι εχει δοθεί 1.000.000 (καλα διαβάσατε ενα εκατομμύριο) για να βγαζουν τα αγρια ενστικτά τους κάποιοι δηθεν αθλητές και παράγοντες. Τους βλέπουν και μικρά παιδιά και ταυτίζουν τον αθλητισμό με τον τσαμπουκά και με τη νίκη με κάθε τρόπο (σημεία των καιρών μας). Και αντί να φτιαχτεί ένα στάδιο ή ένα κολυμβητήριο δόθηκαν και τα λεφτά από τη ΔΕΗ για να πρασινίσει και το άλλο γήπεδο στα Φηρά. Για να βρουν και 2ο πεδίο οι κάφροι. Αλλά ξέχασα ψηφίζουν και ο νοών νοείτω.
    Αντί να φτιάξουμε υποδομές για άλλα αθλήματα με λιγότερη βία τα χώνουμε στο ποδόσφαιρο μόνο. Οπότε να τα περιμένουμε αυτά αλλά και χειρότερα.

    • Ο/Η Γιάννης Σιγάλας λέει:

      Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω αλλά εδώ δεν έχουμε τα απαραίτητα τα στάδια και τα γήπεδα μας μάραναν…. οι δρόμοι είναι καρμανιόλες αφώτιστες που ούτε πεζός δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις, τα σκουπίδια μας έχουν πνίξει, το κουνούπι κι η μύγα πάει σύννεφο κι εμείς τα χάπατα πρόβατα αναστενάζουμε στα γήπεδα… άλλο αθλητισμός κι άλλο ΑΛΗΤΙΣΜΟΣ!!! αλλά τι να περιμένεις όταν από μέρες πριν τα “αλητικο-γραφικα” σαϊτ περιέγραφαν μια αθλητική αναμέτρηση ερασιτεχνών αθλητών (???) ως “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” και το “μεγάλο ντέρμπι”!!!
      ένα έχω να πω ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατί εδώ ο κόσμος χάνεται και το …….. χτενίζεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *