ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΔΙΑΡΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

“Επίσκεψη στο Δήμο Θήρας πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας. Τις Αθλήτριες, το Τεχνικό Επιτελείο και το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος.

Η ομάδα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Δήμο για την βοήθεια που διαχρονικά προσφέρει και δώρισε στο Δήμαρχο μια φανέλα από την περσινή αγωνιστική περίοδο υπογεγραμμένη απ’ όλες τις αθλήτριες. Ήταν μια ιστορική χρονιά, καθώς ο Α.Ο Θήρας έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά του Θηραϊκού Αθλητισμού που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαφημίζοντας παράλληλα τη Σαντορίνη σε όλο τον κόσμο. Το έκανε μάλιστα, επιλέγοντας αντί άλλης αναφοράς, να έχει στη φανέλα της το λογότυπο του νησιού.
Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος προς τις αθλήτριες και τους ανθρώπους της ομάδας τόνισε πως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διαρκής στήριξη του Δήμου στον ΑΟ Θήρας. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους και τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για την κοινωνία του νησιού, αλλά και γενικότερα για την διάπλαση της προσωπικότητας του ανθρώπου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *