Επίσκεψη Στέφανου Κασσελάκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

 

 

“Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανου Κασσελάκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε το Σάββατο, 20 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου συνοδευόμενος από τον βουλευτή, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, την υποψήφια Ευρωβουλευτή από το Νότιο Αιγαίο, κα Κατερίνα Γιαννακά και από μέλη της ΟΜ ΣΥΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ενημερώθηκε για το έργο, τις τεχνολογικές υποδομές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και πως αυτές αξιοποιούνται προκειμένου να αμβλυνθούν οι δυσκολίες της νησιωτικής επιχειρηματικότητας, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για όσα του παρουσιάστηκαν.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση πάνω στα σημαντικά θέματα που ανέφερε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννης Ρούσσος, για τις Κυκλάδες. Όπως, μεταξύ άλλων, την ανάγκη μείωσης των ανισοτήτων των νησιωτικών περιοχών σε σχέση με την ηπειρωτική χώρα, την επαναφορά του ειδικού καθεστώτος μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και την ανάγκη επανασχεδιασμού αλλά και ενίσχυσης των ενδοκυκλαδικών ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

Ο κ. Κασσελάκης συμφώνησε με όλα τα παραπάνω, σχετικά δε με τις ενδοκυκλαδικές συνδέσεις τόνισε ότι, κατά τη γνώμη του, ένας νέος σχεδιασμός αυτών μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όχι μόνο για τη μετακίνηση των επιβατών αλλά και για τη μεταφορά πλούτου και αγαθών μεταξύ των νησιών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *