Επίσκεψη Μάρκου Καφούρου, υποψήφιου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας ν. Κυκλάδων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

“Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος, όπου είχε ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. και Εντεταλμένη Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κα Λένα Μπορμπουδάκη, σχετικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου, σοβαρότερο πρόβλημα του οποίου παραμένει η έλλειψη στέγης για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

  Ωστόσο προέκυψαν και θετικές εξελίξεις που αφορούν τη στελέχωση του ιατρικού προσωπικού με νέες ειδικότητες, ενώ προκηρύξεις για την πλήρωση κι άλλων θέσεων βρίσκονται σε εξέλιξη. Από τα πιο ευχάριστα νέα της συζήτησης είναι η προσεχής επαναλειτουργία του αεροπλάνου του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού ως συμπληρωματικό μέσον του ΕΚΑΒ για αεροδιακομιδές, αμέσως μόλις επιλυθούν και τα τελευταία γραφειοκρατικά προβλήματα.

  Ο κύριος Καφούρος ζήτησε από την κυρία Μπορμπουδάκη την εξυπηρέτηση από το φαρμακείο του νοσοκομείου των ασθενών των νησιών της επαρχίας Θήρας στη συνταγογράφηση ειδικών φαρμάκων υψηλού κόστους, αίτημα που έγινε δεκτό, στα πλαίσια της ανάπτυξης της τηλεϊατρικής από το νοσοκομείο Θήρας. Τέλος, ο κος Καφούρος είχε συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους, και τους οποίους διαβεβαίωσε για την πλήρη στήριξη τους εκ μέρους του!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *