ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ Ο ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΟ greekvolley.com

Ο Γιάννης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη

Γιάννης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη

«Ο Γιάννης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη μίλησε στo YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη.

Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί: «Έχουμε μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον ΑΟ Θήρας, καθώς δεν μας παραχωρούν το γήπεδο να κάνουμε προπόνηση και το γήπεδο μας το παραχώρησαν οι άνθρωποι του γηπέδου και όχι της ομάδας. Η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας και η ανακοίνωση που βγάλανε δεν τιμά την Κυκλαδίτικη φιλοξενία που ξέρουμε όλοι. Εξαιτίας της απεργίας που έχουν τα περιφερειακά αεροδρόμια δεν μπορούσαμε να έρθουμε Παρασκευή στο νησί και ζητήσαμε να πάει τρεις ώρες πίσω το παιχνίδι για να έρθουμε το Σάββατο το πρωί. Ο ΑΟ Θήρας δεν συμφώνησε γιατί λέει έχουν ενημερωθεί οι φίλοι της ομάδας και αναγκαστικά ήρθαμε από Πέμπτη στη Σαντορίνη. Εμείς, θέλουμε το καλύτερο για το τμήμα και τα κορίτσια και αποφασίσαμε να έρθουμε από την Πέμπτη. Συνεπώς, ζητήσαμε το γήπεδο για προπόνηση και με γραπτό μήνυμα μας είπαν πως μπορούμε να κάνουμε προπόνηση μόνο αύριο 12 με 1, τρεις ώρες πριν το ζέσταμα το αγώνα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Οι υπόλοιποι πολίτες του νησιού και οι υπεύθυνοι του γηπέδου βοήθησαν να κάνουμε μια προπόνηση σήμερα το πρωί. Με το να μην δίνουν το γήπεδο για προπόνηση φυσικά και έχουν πρόστιμο, αλλά φαίνεται πως δεν τους νοιάζει».

Για το λόγο που έγινε όλο αυτό: «Πρόφαση τους είναι πως δεν τους δώσαμε το γήπεδο εμείς, αλλά εξηγούμε σε όλες τις ομάδες πως δεν έχουμε δικό μας γήπεδο και στο γήπεδο της Πυλαίας που παίζουμε και εμείς κάνουμε μια προπόνηση την εβδομάδα. Όλες τις ομάδες τις λέμε να κάνουν στο ”Κλ.Βικελίδης”, αλλά ο ΑΟ Θήρας δεν δέχθηκε γιατί το θεώρησε μικρό. Αν η Σαντορίνη είχε πολλά γήπεδα δεν θα μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά έχουν ένα γήπεδο και τις πρωινές ώρες που το ζητήσαμε εμείς, το γήπεδο ήταν άδειο. Αλλά, με συνομιλία που είχαμε με άλλες ομάδες μας ενημέρωσαν πως είναι συχνό φαινόμενο στη συμπεριφορά τους».

 

ΠΗΓΗ: http://www.greekvolley.com/index.php/latest-news/1women/item/47737-antiepaggelmatiki-simperifora-tou-ao-thiras.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *