ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

  “Συζητείται σήμερα και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής (18.30 – 19.00), Επίκαιρη Ερώτηση για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, που είχαν καταθέσει οι βουλευτές Νίκος Συρμαλένιος και Ανδρέας Ξανθός.
Η Ερώτηση με θέμα «Καθολικό αίτημα των φορέων και του λαού της Σαντορίνης η ένταξη του Γ.Ν.Θ. στο ΕΣΥ» είχε κατατεθεί αρχικά στις 19/10/2021 και λόγω απουσίας απάντησης από το αρμόδιο υπουργείο, μετατράπηκε σε επίκαιρη.
Τα ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει ο Υπουργός Υγείας, είναι:
Α) Προτίθεται να αντιμετωπίσει θετικά το καθολικό πλέον αίτημα, τόσο των φορέων της Σαντορίνης, όσο και των εργαζομένων στο νοσοκομείο, για ένταξη του Γ.Ν.Θ. στο ΕΣΥ;
Β) Προτίθεται να αντιμετωπίσει άμεσα τα οξυμένα προβλήματα του νοσοκομείου, τόσο ως προς τη στελέχωση του από ιατρικό και λοιπό προσωπικό, όσο και ως προς την προμήθεια περαιτέρω εξοπλισμού και των αναγκαίων υλικών;
Γ) Προτίθεται σε συνεργασία και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να διερευνήσει λύσεις αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος του προσωπικού, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις προσέλκυσης και μακροχρόνιας παραμονής στη Σαντορίνη;”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *