ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΘΗΡΑΣ-ΘΗΡΑΣΙΑΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝ ΣΤΟ “ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑΣΣΙΑ”

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

nisos-thirassia“Ξεκίνησαν και πάλι από σήμερα 11/01/2017 τα δρομολόγια του οχηματαγωγού Ε/Γ-Ο/Γ-Α/Ν ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑΣΙΑ από και προς τη Θηρασία.

Σε συνέχεια των διαρκών και έντονων πιέσεων του Δήμου Θήρας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον υπουργό κ. Π. Κουρουπλή, το Υπουργείο προχώρησε σε απευθείας ανάθεση στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και τα δρομολόγια ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται 4 φορές μέσα στην εβδομάδα ως εξής:

  • Δευτέρα και Παρασκευή: 08:00 π. μ. από Θηρασία προς Αθηνιό (Κόρφος, Ρίβα, Φηρά, Αθηνιός) & 15:30 από Αθηνιό προς Θηρασία (μετά την άφιξη του Blue Star, Αθηνιός, Φηρά, Ρίβα, Κόρφος).
  • Τετάρτη και Σάββατο: 13:30 μ.μ. από Θηρασία για Αθηνιό (Κόρφος, Ρίβα, Αθηνιός) με επιστροφή προς Θηρασία (μετά την άφιξη του Blue Star, Αθηνιός, Ρίβα, Κόρφος).

Παράλληλα, από αρχές Ιανουαρίου, έχουν ξεκινήσει και τα 3 καθημερινά δρομολόγια της λάντζας (07:45, 13:00 & 16:30 από Θηρασία προς Θήρα), η οποία το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια λόγω εργασιών της ετήσιας συντήρησης.

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Ένωση Λεμβούχων, η οποία από τις 10/12/2016 και μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου εκτελούσε τα δρομολόγια προς Θηρασία αφιλοκερδώς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *