ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΜΟΝΟ 2 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

 

 

 

“Με απόφαση του ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τις 12 θέσεις ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, με καθεστώς ΑΠΥ.

 

Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι, λόγω των εορτών που μεσολάβησαν, είναι σωστό να διευρυνθεί η διάρκεια μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023, ώστε να ευοδώσουν τα μέγιστα οι προσπάθειες διάδοσης των προσκλήσεων και η δημιουργία ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Κατά το διάστημα των εορτών, παραλάβαμε αιτήσεις αλλά περισσότερα ήταν τα διερευνητικά τηλεφωνήματα ενδιαφερομένων που εξετάζουν τη συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων για υποβολή αίτησης.

 

Θυμίζουμε ότι η πρόσκληση αναζητά συνεργασία με 2 Παθολόγους, 2 Καρδιολόγους και 1 Αναισθησιολόγο με εξαιρετικά ανταγωνιστικό πακέτο οικονομικής ανταμοιβής και επίσης 2 Γυναικολόγους, 1 Μικροβιολόγο, 1 Ορθοπεδικό, 2 Γενικούς Ιατρούς και 1 Γενικό Χειρουργό με αναβαθμισμένα πακέτα οικονομικής ανταμοιβής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες τόσο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όσο και στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Θήρας (www.santorini-hospital.gr) και της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (www.aemy.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *