ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΕΛΕΚΗ

“Διαμαρτύρομαι έντονα για την άδικη και υποτιμητική προς την θεσμική της ιδιότητα, συμπεριφορά, που επιφυλάχθηκε στην καταξιωμένη Πρόεδρο της Κοινότητας Καμαρίου, Μαριάννα Πελέκη και δηλώνω την προσωπική μου, αλλά και εκ μέρους των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μου, αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη προς το πρόσωπό της.
  Η Πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίου σύρθηκε στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία, εξαιτίας ψευδών και ανυπόστατων καταγγελιών εις βάρος της, σε μία απόπειρα εκφοβισμού της, προκειμένου να εγκαταλείψει τον αγώνα μας για την προάσπιση των συμφερόντων του Καμαρίου και των συνδημοτών μας.
  Αυτοί που σήμερα επιχαίρουν με την ταλαιπωρία της Προέδρου, είναι οι ίδιοι που εξαιτίας της ανικανότητας τους και της αδιαφορίας τους, επί δέκα σχεδόν χρόνια, δεν κατόρθωσαν να πάρουν ούτε μία νόμιμη απόφαση για να ρυθμίσουν το κυκλοφοριακό και το συγκοινωνιακό πρόβλημα του Καμαρίου.
  Είναι αυτοί που με την πολιτική τους ανικανότητα επέτρεψαν στους γνωστούς σε όλους, εχθροπαθείς, φιλόδικους και ιδιοτελείς “παράγοντες” του Καμαρίου να προωθούν τα προσωπικά τους συμφέροντα σε βάρος ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.
Βεβαίως πολύ σύντομα, όταν θα έρθει στην δημοσιότητα η έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από στέλεχος της συγκεκριμένης Αρχής, θα αποκαλυφθούν και θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι για τα όσα απαράδεκτα συντελούνται επί χρόνια σε βάρος των Καμαριανών.
  Η σημερινή Δημοτική Αρχή αξιοποίησε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της πανδημίας και εφάρμοσε, κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, έστω και αποσπασματικά ορισμένες ρυθμίσεις που εξυπηρετούσαν τις κυκλοφοριακές και συγκοινωνιακές ανάγκες του Καμαρίου. Παράλληλα διασφάλισε όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε άμεσα, σ ένα από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια να ληφθούν νόμιμα και να εφαρμοστούν, για πρώτη φορά σωστά, οι κυκλοφοριακές και συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο Καμάρι.
  Στο μεταξύ διάστημα δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε, με κάθε νόμιμο μέσο, τους αιρετούς εκπροσώπους της Κοινότητας Καμαρίου και του Δήμου από κακοήθεις και προσβλητικές συμπεριφορές και ενέργειες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *