Έναρξη Λειτουργίας του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας «Δ. Νομικός»

 

 

 

 

  “Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» καλωσορίζει και φέτος τους επισκέπτες, ξεκινώντας τη λειτουργία του την Τρίτη 12 Απριλίου 2022.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναδρομή στο παρελθόν ακολουθώντας την πορεία καλλιέργειας, επεξεργασίας και παραγωγής τομάτας, ενός από τα πιο διάσημα και παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης.

 

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» παρέχει σε όλους τους επισκέπτες του – με την επιφύλαξη της σχετικής διαθεσιμότητας – χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, ατομικές συσκευές ακουστικής ξενάγησης. H ακουστική ξενάγηση προσφέρεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά  και ιταλικά.

Για την είσοδό σας στο χώρο του μουσείου είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, η βεβαίωση νόσησης ή αρνητικό rapid test 48 ωρών. Επιπλέον είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους.

 

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» βρίσκεται στην Βλυχάδα και είναι ανοιχτό για επισκέψεις Τρίτη  με  Κυριακή, 10.00 – 16.00

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις εισιτηρίων, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 22860-85141 και στο info@tomatomuseum.gr “

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *