ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

 

 

counter_strike   Φλερτάρησα ξανά άγρια με την ιδέα να παίξω με την κίτρινη δημοσιογραφία και παρα-δημοσιογραφία του διαδικτύου, και να βάλω τίτλο: “ΣOK!!!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!. ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!!”.

 

Αλλά μέρες που είναι και με τους αλαφροΐσκιωτους να ζουν ανάμεσά μας και να πιστεύουν βίντεο που δείχνει διαδηλωτές να πετάνε πορτοκάλια στα ΜΑΤ, ότι είναι εξαγριωμένοι πρόσφυγες στην Ελλάδα, ενώ προέρχεται από τη Νιγηρία, ή να εκστασιάζονται με την θαυματουργή Ιπποκράτεια διατροφή, η οποία περιέχει γλυκοπατάτες και κόκκινα φασόλια, που έφτασαν στην Ευρώπη, μετά τον Κολόμβο (όσο κι αν δεν το πιστεύετε, δεν πήγε μαζί φαντάρος με τον Ιπποκράτη!) δεν είναι να παίζει κανείς.

 

Άσε που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί σαν καταιγίδα στο διαδίκτυο είδηση για τις Φαρμακοβιομηχανίες που οδύρονται, επειδή ανακαλύφθηκε ότι το κύμινο “προστατεύει από τα πάντα εκτός από το θάνατο!”. Ώσπου να πεις κύμινο, κάθε αλαφροΐσκιωτος έσπευσε να το πάρει ως υπέρτατη αλήθεια που “μας κρύβουν τα τσοντοκάναλα” και “δεν λένε κουβέντα οι πουλιμένη διμοσιωγράφει του σοιστίματος”.
Οπότε, ότι δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, είναι μυθοπλασία, παιχνίδι ηλεκτρονικό και μάλιστα πολύ διάσημο και δημοφιλές ήδη, που παρουσιάζεται και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και σε όσους δεν αρέσουν τα παιχνίδια βίας, δεν μπορεί να μην τους εντυπωσιάσουν τα εκπληκτικά γραφιστικά,  και η απεικόνιση του τοπίου. Δεν λείπουν βέβαια και οι ξεκαρδιστικές ανακρίβειες.
Σύμφωνα με το σενάριο του Counter Strike, οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι να ανατινάξουν κάποια παγιδευμένα σημεία. Το είναι είναι κάποιο κτίριο και το άλλο μια πύλη. Οι καλοί, οι παίχτες δηλαδή, οπλισμένοι τους καταδιώκουν στα στενά της Σαντορίνης, προκειμένου να αποτρέψουν τον όλεθρο.

Το σενάριο, όπως όλα του είδους, είναι αφελές, αλλά η αναπαραστάσεις των τοπίων, είναι πραγματικά μεγαλειώδης. Το παιχνίδι, όπως θα δείτε και  εδώ  κυκλοφορεί σε πάρα πολλές χώρες, ενώ στις 30 του μήνα, γίνεται επίσημη(!) παρουσίαση στην Πολωνία, κάτι που υπήρξε η αφορμή να το παρουσιάσει ξανά η Santonews, επειδή περιέχει ένα βίντεο- προσομοίωσης που σε αφήνει με το στόμα ορθάνοιχτο.

 

ΠΗΓΗ: izaktv.pl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *