“ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ” ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Ρίζος Μυτιληναίος, Μαντώ Στουρνάρα

Πλήρη αποδιοργάνωση στο ήδη ανάπηρο -ελέω του ευκλεούς Λιμενικού Ταμείου Θήρας- επέφερε η κακόγουστη φάρσα στο Νήσος Σάμος. Ο ανώνυμος φαρσέρ, τηλεφώνησε -επανειλημμένα, κατά πληροφορίες- προειδοποιώντας ότι υπάρχουν εκρηκτικά στο πλοίο. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης, επιβάλλοντας την πλήρη εκκένωση του πλοίου, κάτω από την ισχυρή παρουσία Λιμενικών, Πυροσβεστικών και Αστυνομικών Δυνάμεων. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, μαζί το ειδικευμένο προσωπικό, μπήκε στο άδειο πλοίο για έρευνα.

Κάπου εκεί, η φάρσα φάνηκε να έχει πραγματική υπόσταση, καθώς ο σκύλος κατευθύνθηκε ζωηρά προς αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ του πλοίου. Την ίδια ώρα, το “Champion Jet” κατέφθανε στη Σαντορίνη και με την εφαρμογή προληπτικών μέτρων ασφαλείας εκκενώθηκε κι αυτό για λόγους ασφαλείας.

Το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα, όταν οι έμπειροι αξιωματικοί, διαπίστωσαν πως αυτό που αναστάτωσε το εκπαιδευμένο τετράποδο, ήταν μια μικρή διαρροή από υγραεριοκίνητο όχημα. Η έρευνα παρά ταύτα συνεχίστηκε, χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Σε λίγη ώρα, δόθηκε εντολή επιβίβασης και απόπλου των σκαφών, ενώ ο ασυνείδητος φαρσέρ, μάλλον προβάρει την λευκή ρόμπα, με τα μανίκια που δένουν στην πλάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *