ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΣΝΙΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 

   “Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο ΓΝ Θήρας τους κυρίους: Κωστόπουλο Νίκο (Πρόεδρος), Υφαντή Γιώργο (Γ. Γραμματέα) και Αλεξόπουλο Δημήτρη (Αν.Γ. Γραμματέα), από την ομοσπονδία μας Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδος – ΟΣΝΙΕ με σκοπό να συζητήσουμε τα όσα μας απασχολούν και μας προβληματίζουν ως εργαζόμενοι αλλά και ως μέλη.
  Αναλύσαμε εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσον αφορά τα εργασιακά μας λόγω του ιδιαίτερου καθεστώτος της ΑΕΜΥ ΑΕ, αλλά και όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην εργασιακή και κοινωνική μας ζωή λογω της ιδιαιτερότητας του τόπου και πως επηρεάζει το ένα το άλλο.
Επιπλέον πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την κ. Λένα Μπορμπουδάκη, Αντιπρόεδρο της ΑΕΜΥ και Εντεταλμένη Σύμβουλο για το ΓΝ Θήρας και με τον κ. Ιωάννη Καραγιάννη, Διοικητικό Διευθυντή. Όντας όλοι νέοι στα καθήκοντά τους, η συζήτηση ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα, χωρίς όμως να παραληφθεί από όλες τις πλευρές να εκφράσουν ανησυχίες και προβληματισμούς για την πορεία του Νοσοκομείου.
  Από την πλευρά τόσο του Σωματείου μας όσο και της Ομοσπονδίας έγινε σαφές πως το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και κυρίως την ποιότητα της εργασίας τους και τα δικαιωμάτά τους.
  Και με τους τρεις εκπρόσωπους της ΟΣΝΙΕ, μιλήσαμε ανοιχτά και ανταλλάξαμε απόψεις, και το μόνο σίγουρο είναι πως από αυτή τη συνάντηση μόνο θετικά πράγματα θα προκύψουν.
Παρά τις όποιες αμφιβολίες μας για το αν θα έπρεπε να είμαστε μέλη της ΟΣΝΙΕ ή της ΠΟΕΔΗΝ, οφείλουμε να πούμε πως όσα χρόνια είμαστε μέλη της πρώτης, είχαμε πάντα στήριξη και βοήθεια σε ότι χρειαστήκαμε και αυτό ήταν ανέκαθεν πολύ παρήγορο για εμάς.
Δεσμευόμαστε για μια δυνατή συνεργασία κι ευχόμαστε να καταφέρουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό για όλους μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *