ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ Ο ΔΑΠΠΟΣ

ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΚΑΝ 2 ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ

 

 

 

 

 

“Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο, παρουσία εκλεκτών φίλων και εξαιρετικών προσκεκλημένων, οι οποίοι σ’ ένα θαυμάσιο κλίμα αντάλλαξαν τις πιο θερμές ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας του Οργανισμού και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη και συντονιστή. Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους κι ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος, αναφέρθηκε έπειτα στις δράσεις του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, στις άριστες σχέσεις που έχουν καλλιεργηθεί κατά τη θητεία του με τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, ενώ στάθηκε επίσης στη συνεργασία του με το Δ.Σ και τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Στη συνέχεια, την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας ευλόγησαν ο αρχιμανδρίτης κ. Χριστοφόρος Καραμολέγκος και ο πατήρ Ιγνάτιος Αργυρός, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ Θήρας.

Επίσημοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν δύο από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας, ο κ. Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο κ. Γιώργος Θαναηλάκης. Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού τους και οι δύο εξήραν την άψογη κατάσταση των εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου, συνεχάρην τα αθλητικά σωματεία της Σαντορίνης για τις επιτυχίες τους, ενώ μάλιστα ο κ. Σωτηρακόπουλος πρόσφερε μία δωρεάν υποτροφία σπουδών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Τις ευχές τους από το βήμα για το 2023 απηύθηναν κατά σειρά παρουσίας ο Βουλευτής Κυκλάδων του Σύριζα κ. Συρμαλένιος Νίκος, ο Έπαρχος Θήρας κ. Δαρζέντας Χαράλαμπος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ κ. Ορφανός Μανώλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαριάς κ. Μαρτίδης Νικόλαος, ο Εκπρόσωπος της Τ.Ο ΝΔ Θήρας κ. Καλούδης Θεόδωρος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Μπορμπουδάκη Λένα, ο Αερολιμενάρχης Θήρας και Συντονιστής της ΟΜ Σύριζα Θήρας κ. Γάκης Δημήτρης, ο Διοικητής του ΚΕΔΑ Σαντορίνης κ. Βασιλάκος Δημήτρης, η Λιμενάρχης Θήρας κ. Κορακά Κωνσταντία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Επαρχίας Θήρας, Ν.Π.Δ.Δ & Λιμενικών Ταμείων Αυτών κ. Κελμάερ Σπύρος, ο Πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου κ. Φουστέρης Βαγγέλης, ο Πρόεδρος του Α.Ο Θήρας κ. Σκοπελίτης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Πανθηραϊκού κ. Καμπουράκης Χαράλαμπος, ο  Πρόεδρος του Φυσιολατρικού, Εκδρομικού, Αθλητικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας «Εν Οδώ» κ. Γάκης Αντώνης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου Θήρας κ. Καραμολέγκος Μιχάλης και ο Προπονητής της Α.Ε Σαντορίνης κ. Πεταλωτής Χάρης.

Μάλιστα, χαιρετισμό κι ευχές για το νέο έτος απέστειλαν οι Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βρούτσης Ιωάννης, κ. Μονογυιού Κατερίνα, κ. Φόρτωμας Φίλιππος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης Γιώργος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση του κ. Σωτηρακόπουλου Χρήστου και του κ. Θαναηλάκη Γιώργου για τη σημαντική προσφορά τους στην αθλητική δημοσιογραφία και τον ελληνικό αθλητισμό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *