“ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΗΡΑΣ”

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

 

 

 

“Για άλλη μια φορά αναβλήθηκαν οι δύο προγραμματισμένες συνεδριάσεις, για την Δευτέρα 17/12/2018, του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, λόγω της μη απαραίτητης νόμιμης απαρτίας.

Το φαινόμενο αυτό έχει καταστεί πλέον σύνηθες και είναι καθαρό ότι στόχο έχουν στην υποβάθμιση και απαξίωσή του ως το κύριο θεσμικό όργανο της λειτουργίας του Δήμου. Οι ευθύνες της πλειοψηφούσας παράταξης (Δημοτική αρχή) είναι τεράστιες αλλά και αυτών που σιγοντάρουν προς την κατεύθυνση αυτή. ( Δημοτικές παρατάξεις και μεμονωμένοι Δημοτικού Σύμβουλοι ,που έρχονται, δίνουν το παρόν και απομακρύνονται).

Ο εκφυλισμός του οργάνου είναι μια τακτική , που με αυτήν επιδιώκουν να περάσουν στο Θηραϊκό λαό τις μικρές ευθύνες και αρμοδιότητές του.

Στην πραγματικότητα το κυρίαρχο όργανο αυτό του Δήμου όχι μόνο έχει πάμπολλες αρμοδιότητες αλλά και ευθύνες, για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των εργαζομένων και για τα έργα μικρά και μεγάλα, που χρόνια παραμένουν άλυτα και ταλαιπωρούν κατοίκους και επισκέπτες.

Η Δημοτική μας παράταξη, καταγγέλλει ξανά το φαινόμενο αυτό.

Απείχαμε και απέχουμε από τις εικονικές τηλεφωνικές συνεδριάσεις και καλούμε το Θηραικό λαό να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα. Εν όψει μάλιστα και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, τιμωρώντας όλους αυτούς, που συμμετέχουν σε αυτά τα τεχνάσματα , που αποσκοπούν σε βάρος του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *