ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

 

 

 

“Το Διεθνές Ινστιτούτο για την ΚuΒερνοασφάλεια CSI lnstitute συνδιοργανώνει, με τον Δήμο Θήρας και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας, ημερίδα με τίτλο “Κίνδυνοι και Κανόνες για ασφαλή πλοήγηση στον Διαδικτυακό κόσμο”

Στο Μπελλώνειο Ίδρυμα Φηρών την Παρασκευή 12 ΜαΤοu και ώρα 19:00 Κεντρικοί ομιλητές των ημερίδων θα είναι ο κος Μανώλης Σφακιανάκης,

Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την ΚuΒερνοασφάλεια, Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και οι εισηγήτριες κα Σοφία Βασιλειάδου, Εγκληματολόγος – Απόφοιτη MSc CriminoLogy του KU Leuven Επικεφαλής του The Crime Lab και κα Αναστασία Κατσιμπέλη, Εγκληματολόγος – Απόφοιτη του BSc (Hons) Forensic Science του University Of Derby, Assistant Head The Crime Lab.

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες αλλά και σε οποιονδήποτε πολίτη επιθυμεί να παρακολουθήσει την επιμορφωτική αυτή δράση. · Η πραγματοποίηση αυτής γίνεται με την υποστήριξη της Eurolife FFH και εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Travel Edition.

 

Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι το τουριστικό γραφείο Dakoutros TraveL, το ξενοδοχείο LiLium HoteL, το MyLos Bar, το VOLCANO TV και ο ραδιοφωνικός σταθμός 106,4 RADIO”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *