Εκ νέου υποψήφια η Δήμαρχος Φολεγάνδρου

 

 

 

 

“Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο συνδυασμός «Για τη Φολέγανδρο που αγαπώ» θα συμμετέχει δυναμικά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με επικεφαλής τη νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφια, Ευθαλία Παπαδοπούλου.

Μετά από μία ιδιαίτερη τετραετία, όπου εκτός των οικονομικών δυσκολιών είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε επιπλέον ζητήματα υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και εργαστήκαμε πολύ, με ευθύνη και συνέπεια. Το ίδιο θα συνεχίσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε μία Φολέγανδρο με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αλλά παράλληλα θα αγωνιστούμε ώστε η Φολέγανδρος να διατηρήσει το φυσικό της χρώμα και τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.

Θέσαμε τις βάσεις για σημαντικά έργα υποδομής και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, προχωράμε μεθοδικά την υλοποίησή τους και σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα…
Για τη Φολέγανδρο που Ζούμε!
Για τη Φολέγανδρο που Αγαπάμε!
Για τη Φολέγανδρο που Ονειρευόμαστε!

Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από 26 άτομα, έμπειρα στελέχη και νέα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά και κοινό στόχο την απρόσκοπτη συνέχιση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού σε όλα τα επίπεδα.

Μαζί, συνεχίζουμε για ακόμη περισσότερα!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *