Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών: Εκδρομή στον παιδότοπο «Ατακτούληδες»

 

 

“Σήμερα Τετάρτη 25/1/2023 πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών στον παιδότοπο «Ατακτούληδες». Οι μαθητές/τριες με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού απόλαυσαν όλα τα παιχνίδια!!!

 

Φουσκωτά, πισίνα με αμέτρητα μπαλάκια, «κολύμπι» και βουτιές σε αυτά με χαμόγελα, τραγούδια και χαρά! Η κούνια με τη ζέβρα, τα σκαλάκια για το τούνελ της τσουλήθρας και το τραμπολίνο στα φουσκωτά οι επιλογές των παιχνιδιών και τα παιδιά έπαιξαν με χαρούμενη διάθεση και ο στόχος της εκδρομής του σχολείου μας -για άλλη μια φορά- για τους μικρούς μας μαθητές/τριες είχε επιτυχία!!!

 

Στη σημερινή μας εκδρομή, αξίζει να εκφράσουμε τα ευχαριστήρια του σχολείου μας για την θερμή υποδοχή εκ μέρους της ιδιοκτήτριας του παιδότοπου «Ατακτούληδες» κυρίας Έλλης Φουστέρη, που υποδέχτηκε τους μαθητές/τριές μας του σχολείου μας αφιλοκερδώς, καθώς επίσης την ευχαριστούμε και για το κέρασμά της προς το  Εκπαιδευτικό Προσωπικό. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το ΚΤΕΛ Θήρας για την ασφαλή μας μετακίνηση στον χώρο της εκδρομής”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *