ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ;. ΕΣΤΩ, Ο ΔΕΔΔΗΕ;

ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ

 

 

Σήμερα ήταν το χειρότερο. Το….χειροτερότερο όμως ήταν οι τρίλεπτες- πεντάλεπτες διακοπές των τελευταίων ημερών. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, ψυγεία και συνδεδεμένες συσκευές, οδεύουν άλλες στο δρομοκαΐτειο και αλλες προς ανακύκλωση. Ο σκληρός δίσκος μου με τις 30.000 φωτογραφίες και βίντεο, στην εντατική.

Οι φίλοι μου έξαλλοι. Οι αναγνώστες και ακροατές, το ίδιο. Οι ψύχραιμοι ανάβουν κεράκια και προσεύχονται.

Ο μόνος που δεν νοιάζεται είναι οι “συνήθεις αρμόδιοι”. Ημέρες που σχεδόν θυμίζουν 2013. Τότε που έκαναν μεγάλο τζίρο οι εταιρείες με φορητές γεννήτριες. Αν είναι έτσι, να κάνουμε μαζική παραγγελία για να μας έρθει φθηνότερα. Μα…πια!. Θα εξηγήσει κάποιος (περί του να απολογηθεί, ούτε λόγος). Ξέρουμε το ποίημα, γενικώς. Υποστελέχωση, έλλειψη υλικών και τα συναφή.

Και προς θεού!. Ουδείς ψόγος, στους εργαζομένους που βρίσκονται νυχθημερόν σε συναγερμό. Μπροστά στα πολυβόλα όμως, τα καριοφίλια είναι ανίσχυρα. Άλλο εξοπλισμό, μας υποσχέθηκαν το 2013. Γι αυτό κάναμε πίσω στις μαζικές αγωγές. Τώρα;. Ούτε τα έργα που υποσχέθηκαν τότε, δεν ολοκληρώνουν. Κύριοι της ΔΕΗ ή είστε εταιρεία ή δεν είστε. Γιατί αυτές τις μέρες μας διαλύσατε. Πέστε στους από πάνω, πως αν αυτό συνεχιστεί, θα ενώσουν τη Σαντορίνη. Εναντίον τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *