“ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ”

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΔ

 

 

Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων σε πρόσφατη ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, παρουσιάζοντάς το ως ιδέα και έργο της κυβέρνησης Καραμανλή. Όντως το έργο ξεκίνησε επί κυβέρνησης Καραμανλή, όμως η ιδέα σαφώς δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία. Η ιδέα, αρχικά, που στη συνέχεια έγινε επίμονη απαίτηση μέχρι να πάρει σάρκα και οστά, ανήκει στους πολίτες της Θήρας.

Η ανακοίνωση κλείνει την αναφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με τη φράση «Τι έπρεπε δηλαδή να μην το λειτουργήσετε;», λες και απευθύνεται σε χρυσόψαρα. Η ρητορική αντερώτηση «Γιατί δεν το λειτουργήσατε εσείς από το 2011 έως το 2015;» έρχεται αβίαστα. Θαρρούν πως ξεχνούν οι πολίτες της Σαντορίνης την απειλή του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι θα φορτώσει τον εξοπλισμό του Γ.Ν. Θήρας σε νταλίκες και θα τον στείλει σε άλλα νοσοκομεία. Θαρρούν πως ξεχνούν οι Σαντορινιοί ότι ακόμη και μετά την έναρξη λειτουργίας του ο κος Άδωνις Γεωργιάδης σε επίσκεψή του στο νησί υποστήριζε ακόμα το ξεπούλημά του σε ιδιώτες, με πρόφαση τη λειτουργία του ως ΣΔΙΤ. Θαρρούν πως δεν γνωρίζει ο κόσμος ότι τον Απρίλιο του 2014, η Γενική Συνέλευση της ΑΕΜΥ Α.Ε. είχε αποφασίσει να βγάλει το νοσοκομείο στο σφυρί.

Αφού κυρίες και κύριοι της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, η ανέγερση του νοσοκομείου είναι έργο δικής σας κυβέρνησης, πείτε μας αλήθεια ποια μελέτη κάνατε και ποια πρόνοια λάβατε εκ των προτέρων για τη στέγαση του προσωπικού του νοσοκομείου, σε ένα νησί που από τότε φαινόταν ότι το πρόβλημα της στέγασης θα κυριαρχούσε στο άμεσο μέλλον; Μήπως τελικά η ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου ήταν μέρος του αρχικού σχεδίου;

Τελικά, μήπως είναι τα μέλη της ΝΔ που έχουν αμνησία και μάλιστα ολική; Να είστε σίγουροι όμως ότι οι πολίτες της Θήρας, που λαμβάνουν καθημερινά υπηρεσίες Υγείας από το Δημόσιο Γ.Ν. Θήρας, ούτε από αμνησία πάσχουν, ούτε από έλλειμμα κρίσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *