ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

“Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας για το οικονομικό έτος 2017 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας είχε εγκρίνει το τεχνικό πρόγραμμα του 2017 ήδη από τον Οκτώβριο 2016 και ο Δήμος Θήρας ήταν από τους πρώτους Δήμους των Κυκλάδων που κατέθεσε το πρόγραμμά του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα και μελέτες, είτε συνεχιζόμενα είτε νέα, σε Θήρα και Θηρασία, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται περί τα 9.000.000€.

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας 2017 περιλαμβάνει έργα και μελέτες που αφορούν αποχέτευση/ύδρευση, ηλεκτροφωτισμό και υπογειοποίηση καλωδίων, συντηρήσεις και επεκτάσεις σχολικών κτιρίων, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, συντήρηση του οδικού δικτύου, κατασκευή αθλητικών χώρων, τροποποιήσεις σχεδίων πόλης, καταγραφή περιουσίας του Δήμου που έχει μπει στο κτηματολόγιο, μελέτες για αποκαταστάσεις κτιρίων και ιστορικών μνημείων (Γουλάς Εμπορείου, Γουλάς Οίας κα), απαλλοτριώσεις, κ.α.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος προέρχεται από το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, το ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι για επενδυτικά έργα, πρώην ΣΑΤΑ), Λοιπούς Ιδίους Πόρους του Δήμου Θήρας και τη ΔΕΗ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *