Εγγραφές στις Ακαδημίες της “Θύελλας Καμαρίου”

Ανακοίνωση της ομάδας

 

 

 

“ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ;
Εάν ενδιαφέρεστε να έρθετε στην ακαδημία μας, θα σας ζητούσαμε να λάβετε υπόψην σας τον τρόπο εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε και θα είναι χαρά μας αν μας επιλέξετε γι αυτά που πρεσβεύουμε!!!.
Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ
Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν!
Η άποψη μας για το πώς τα παιδιά αποκτούν δεξιότητες στην εκπαίδευση τους που διαρκεί χρόνια είναι ξεκάθαρη και βασίζεται πρώτα στα δικαιώματα των παιδιών και στην ίδια την φύση όπως έχει ορίσει την ανάπτυξη τους!.
ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Η συμπεριφορά μας στα παιδιά είναι ο βασικός μας πυλώνας και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για κάθε προπονητή μας που εργάζεται στην ακαδημία μας.
Οι γονείς μας εμπιστεύονται το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή τους, τα παιδιά τους, και έχουμε χρέος η συμπεριφορά μας να είναι πρότυπο για τα παιδιά αλλά να προσδίδει και το αίσθημα ασφάλειας προς όλους.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η Ακαδημία φέτος θα λειτουργήσει σε ευρωπαϊκά πρότυπα και όλα τα τμήματά μας από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο θα εκπαιδεύονται κάθε εβδομάδα στο ίδιο θέμα και στόχο προπόνησης με προσαρμοσμένη προπόνηση με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε ηλικίας ώστε να καταφέρουμε στο τέλος κάθε χρονιάς να μην δημιουργούμε μπερδεμένα παιδιά , αλλά σκεπτόμενα παιδιά και αθλητές που θα βασίζονται στην γνώση!.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Ο τρόπος παιχνιδιού μας και η κατεύθυνση μας είναι ενιαία από την μικρότερη ηλικία μέχρι το αντρικό τμήμα και βασίζεται στο ελκυστικό επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό πρεσβεύουμε και εφαρμόζουμε με αγάπη, επιμονή και υπομονή!.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Δικαίωμα στο παιχνίδι για εμάς έχουν όλα τα παιδιά και προσπαθούμε στα παιχνίδια να έχουν όλα χρόνο συμμετοχής που να τα κάνει να νιώθουν όμορφα ,καθώς και να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που να είναι δίκαιο.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Δίνουμε στα παιδιά πολύ ελεύθερο παιχνίδι καθώς θέλουμε να τα βλέπουμε πρώτα ευτυχισμένα και δεν επιτρέπουμε την συνεχή παρέμβαση των ενηλίκων στο παιχνίδι των παιδιών.
Σίγουρα η ακαδημία μας ΔΕΝ είναι για παιδιά που περιμένουν οδηγίες από την κερκίδα για να παίξουν καθώς θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο κίνητρο βελτίωσης είναι η ελευθερία και η ευτυχία και όχι το άγχος!
Γι αυτό και οι προπονητές μας ενώ δουλεύουν εντατικά όλη την εβδομάδα δίπλα στα παιδιά ,στα παιχνίδια έχουν υποστηρικτικό ρόλο χωρίς φωνές και συνεχή καθοδήγηση καθώς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι μόνο τα παιδιά…είναι το δικό τους παιχνίδι!.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Τους γονείς στην Ακαδημία μας τους μαθαίνουμε να μην δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους, να ελέγχουν τα συναισθήματα τους και να γίνονται συνωδηπόροι στην εκπαίδευση των παιδιών τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Ακαδημίας που οι ίδιοι επέλεξαν, αλλά και σεβόμενοι το περιβάλλον που μέσα παίζουν παιδιά!.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η Ακαδημία μας συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές δράσεις καθώς θέλουμε να είμαστε για τα παιδιά το καλύτερο δυνατό παράδειγμα για την κοινωνικοποίηση τους ,αλλά και γιατί θεωρούμε αναγκαίο να επιστρέφουμε στην κοινωνία ότι καλύτερο μπορούμε!.
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι από την φύση τους ανταγωνιστικά και δεν χρειάζεται να τους ζητήσουμε να κερδίσουν, άλλωστε δεν παίζει κανείς για να χάσει!
Τους ζητάμε όμως να κατανοήσουν ότι πάντα η διαδικασία θα είναι σημαντικότερη από το αποτέλεσμα!
Κερδίζουμε με αξιοπρέπεια και χάνουμε με σεβασμό!
Μας αρέσει να κερδίζουμε με το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και κάθε φορά δουλεύουμε για να το κάνουμε καλύτερα ανεξαρτήτου αποτελέσματος!.
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Θέλουμε να βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά ώστε όταν μεγαλώσουν να τα έχει ανάγκη κάθε κοινωνία και θέλουμε να δημιουργήσουμε ευτυχισμένους ανθρώπους.
Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να φτάσουν όσο πιο κοντά στο όνειρο τους, χωρίς να τα γεμίσουμε ψεύτικες ελπίδες σεβόμενοι ότι έχουμε να κάνουμε με παιδικές ψυχές!
Θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από μια ακαδημία ποδοσφαίρου για τα παιδιά σας που να μπορούμε να τους μάθουμε κάτι παραπάνω από το να βάζουν απλά γκολ!
ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ
Να επιλέξετε προσεκτικά σε πιο εκπαιδευτικό περιβάλλον θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά σας και να μην ξεχνάτε ότι πάντα είναι επιλογή σας.
Το να βοηθήσουμε τα παιδιά να μεγαλώσουν και να νιώθουν ευτυχισμένα είναι πολύ πιο σημαντικό για εμάς από κάθε νίκη ή πρωτιά.
Εάν αναζητάτε και εσείς τα παραπάνω τότε ίσως να είμαστε η κατάλληλη Ακαδημία για το δικό σας παιδί.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *