ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να εκφράσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες και να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του  Νοσοκομείου Θήρας.


Παρά τα γνωστά λειτουργικά προβλήματα και την έλλειψη προσωπικού του Νοσοκομείου, για μια ακόμη φορά επιδείξατε  υπευθυνότητα και ανταποκριθήκατε επάξια σε μια ιδιαίτερη περίπτωση, επιτυγχάνοντας ένα  φυσιολογικό τοκετό σε συγγενικό μου πρόσωπο, που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 23 Ιουλίου /2017 στο χώρο του νοσοκομείου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και ήλθε στο κόσμο ότι πιο ευχάριστο μπορεί να συμβεί στην ζωή ενός νέου ζευγαριού. Ώστε σήμερα οι ευτυχισμένοι γονείς  να κρατούν στα χεριά τους ένα υγιέστατο και όμορφο αγγελούδι.

Τέτοιες επεμβάσεις και ενέργειες, μας γεννούν συναισθήματα αισιοδοξίας και σιγουριάς. Αξίζει να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται ώστε το Νοσοκομείο μας να  ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των συντοπιτών μας, προκειμένου να έχουν την  νοσοκομειακή περίθαλψη που τους αξίζει.

Εύχομαι σε όλους σας, να συνεχίσετε να υπηρετείτε το λειτουργικό σας καθήκον με υπευθυνότητα και  ανθρωπιά όπως ταιριάζει στο ιατρικό σας λειτούργημα.

Με Εκτίμηση
Η  ΕΠΑΡΧΟΣ  ΘΗΡΑΣ
ΘΕΩΝΗ  ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *