ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SKY EXPRESS ΑΘΗΝΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

 

 

SKYEXPRESS  «Η αεροπορική εταιρεία Sky Express προγραμμάτισε και ανακοινώνει τα νέα της δρομολόγια από και προς Αθήνα για Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια μας έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Από 21 Απριλίου ως 8 Μαΐου καθημερινές πτήσεις

Από 9 Μαΐου ως 31 Μαΐου, με πτήσεις 5 φορές την εβδομάδα (εκτός Τρίτης & Τετάρτης).

 

 

Σύντομα, θα δημοσιευθούν και οι πτήσεις για το διάστημα από 1 Ιουνίου ως και 30 Σεπτεμβρίου, με διπλές πτήσεις ανά ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θέλοντας να δώσουμε έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του επιβατικού μας κοινού, συμπεριλαμβάνουμε σε όλους τους ναύλους, αποσκευή και χειραποσκευή καθώς και πρόσβαση στο Business Lounge Αθηνών «Μελίνα Μερκούρη».

 

Η Sky Express, βραβεύθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία σε συγκεκριμένο δρομολόγιο (Fastest Growing Airline in a Thin Route) για το 2015, όταν το 2014 είχε βραβευτεί με το Ασημένιο Βραβείο από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (European Regions Airline Association) της χρονιάς 2014 / 2015.

Η Sky Express, επιχειρεί τα τελευταία 11 χρόνια, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 65.000 πτήσεις και εξυπηρετεί πάνω από 20 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Επενδύει στην ανανέωση του στόλου της και επιχειρεί με αεροσκάφη JS41 καθώς και ATR42, 46 & 48 θέσεων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *