ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ONLINE ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 

 

 

 

  “Δημιουργία περιεχομένου για την online προβολή της επιχείρησής σας.

Χρηστικά εργαλεία, παραδείγματα και πρακτικές που κάνουν την διαφορά.

 

Ένα δυναμικό webinar σχετικά με την δημιουργία περιεχομένου για την online προβολή των επιχειρήσεων πρόκειται να πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων

τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

στις 17.30-19.30

με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εισηγητής είναι ο κ. Γιάννης Αγγελάκης, ειδικός σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και marketing, ο οποίος με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στα digital & interactive media θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα:

Πώς το περιεχόμενο αποκτά αξία

Πώς ενισχύει την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις

Ποια είδη περιεχομένου ενδιαφέρουν το κοινό μας

Ποιες ώρες είναι οι πιο κατάλληλες ώστε να έχει το περιεχόμενό μας μεγαλύτερη απήχηση

Τα βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν είναι ενδεικτικά τα εξής:

Canva, το «απόλυτο» εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου και εντυπωσιακών γραφικών για κάθε ανάγκη. Αναλυτική παρουσίαση και παραδείγματα χρήσης για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πώς μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά για να δημιουργήσουμε μια άρτια και ολοκληρωμένη επαγγελματικά εικόνα.

Ημερολόγιο Περιεχομένου (Content calendar): Γιατί είναι σημαντικό και πώς το χρησιμοποιούμε για τον χρονισμό του περιεχομένου μας και για να μην χάνουμε ευκαιρίες από την επικαιρότητα και τη δημοσιότητα.

Βάσεις με “δωρεάν” περιεχόμενο. Γραφικά, εικόνες, βίντεο, μουσική και ελεύθερη χρήση, (κατευθύνσεις οδηγίες και πρακτικές).

Κριτικές: H τεράστια σημασία των κριτικών (reviews) και πώς βοηθούν στην επίτευξη καλύτερης εικόνας και πωλήσεων.

Χρηστικά εργαλεία νέας εποχής: πρακτικές χρήσεις σε chatGPT και άλλα αντίστοιχα AI εργαλεία που κάνουν την διαφορά.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και παρέχεται δωρεάν  σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να δηλώσει συμμετοχή στον σύνδεσμο https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=67993

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης καλώντας στα τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο 22810 82346 καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 22820 51490 | Σαντορίνη 22860 25788| Μήλο 22870 23970 | Μύκονο 22890 23937 | Νάξο 22850 22767 | Τήνο 22830 22404″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *